«Άγριες Μέλισσες»: Το Διαφάνι ανοίγει, και πάλι, τις πόρτες των σπιτιών του αλλά όχι στον ΑΝΤ1

Η ιστορία της σειράς-φαινόμενο, που αγαπήθηκε και συζητήθηκε όσο καμία άλλη, ξετυλίγεται από την αρχή. Οι «Άγριες Μέλισσες» επιστρέφουν τηλεοπτικά από τη Δευτέρα 1η Μαΐου και καθημερινά στις 19:00, μέσα από το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV.

Advertisement

3 κύκλοι που προκάλεσαν έντονα συναισθήματα με τη δυνατή πλοκή τους. 421 επεισόδια που έκοψαν την ανάσα με τις καταιγιστικές εξελίξεις τους. 500 ηθοποιοί που απέσπασαν διθυραμβικές κριτικές με τις συγκλονιστικές ερμηνείες τους. 150 διακεκριμένοι συντελεστές που υπό την καθοδήγηση μιας εμπνευσμένης, δημιουργικής ομάδας, έδωσαν στη μικρή οθόνη την αισθητική και την ατμόσφαιρα του κινηματογράφου.

Από το πρώτο τους κιόλας πέταγμα, οι «Άγριες Μέλισσες» καθήλωσαν τους τηλεθεατές, κι έγιναν σημείο αναφοράς για την ελληνική μυθοπλασία. Με την υπογραφή του επιτυχημένου συγγραφικού διδύμου Τσαμπάνη – Καλκόβαλη στο σενάριο, και υπό τις οδηγίες του βραβευμένου σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτου αποθεώθηκαν και πέταξαν ψηλά.

Advertisement

Από τη Δευτέρα 1η Μαΐου, και καθημερινά Δευτέρα – Παρασκευή στις 19:00, το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV θα ξετυλίγει την ιστορία που μας συγκίνησε, προβάλλοντας σε επανάληψη τη σειρά-φαινόμενο.

Το Διαφάνι ανοίγει, και πάλι, τις πόρτες των σπιτιών του και οι ήρωες που μας συγκίνησαν ξετυλίγουν τη ζωή και τον μύθο τους.

Advertisement

Δείτε το trailer:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement