Άγριες Μέλισσες: Tο νέο πρόσωπο – κλειδί που θα δρομολογήσει τις εξελίξεις

Οι Άγριες Μέλισσες έρχονται με φόρα στον 3ο συγκλονιστικό κύκλο στον οποίο θα δούμε πολλά νέα πρόσωπα.

Advertisement

Εκτός από τους νέους ήρωες στην αγαπημένη μας σειρά αναμένεται να δούμε νέες ιστορίες, οι οποίες αναμένεται να κρατήσουν, γι’ ακόμα μία χρονιά, αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Ένα από τα πρόσωπα – κλειδιά θα είναι και η Ζωή Μεγαρίτη, η σύζυγος του Ακύλα, την οποία θα υποδυθεί η ηθοποιός Μαρκέλλα Γιαννάτου.

Όπως αποκαλύπτει το περιοδικό «Τηλεθεατής»:

Advertisement

Ο Ακύλας Μεγαρίτης, τον οποίο υποδύεται ο Αιμίλιος Χειλάκης στις Άγριες Μέλισσες, δεν φτάνει μόνος του στο Διαφάνι, αλλά με τη σύζυγό του Ζωή. Οι δυο τους θα στήσουν το καινούργιο τους σπιτικό στο αρχοντικό των Σεβαστών, το οποίο έχει ερημώσει από τότε που έφυγαν ο Δούκας, η Μυρσίνη και τα παιδιά τους. Εκείνος θα δείξει από την πρώτη στιγμή τις προθέσεις του. Από τη μία, θα κυνηγήσει, στις Άγριες Μέλισσες, ανελέητα όσους αντιτίθενται στο χουντικό καθεστώς, ενώ, από την άλλη, θα πάρει εκδίκηση για το θάνατο του αδελφού του, Αχιλλέα.

Μαρκέλλα Γιαννάτου

Advertisement

Εκείνη όμως, όπως θα αποδειχτεί, θα κρατήσει κλειστά τα χαρτιά της. κρύβει επίσης ένα σκοτεινό παρελθόν, το οποίο δεν γνωρίζει κανείς, αντίθετα με εκείνη που γνωρίζει πολλά και για πολλούς. Πρόκειται για ένα πρόσωπο-κλειδί που αναμένεται να δρομολογήσει πολλές εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες και μάλιστα παρασκηνιακές, αφού ακόμη και στον γάμο της με τον Ακύλα τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement