«Αγγελική»: Δύο νέα πρόσωπα “εισβάλουν” στη σειρά και φέρνουν τα πάνω κάτω

Δύο νέα πρόσωπα φέρνουν ανατροπές στην «Αγγελική» από την ερχόμενη εβδομάδα. Οι εξελίξεις τρέχουν και δύο νέοι χαρακτήρες έρχονται για να φέρουν τα πάνω-κάτω.

Advertisement

Μιλτιάδης Χανδρινός (Θάνος Καληώρας) και Χάρης Κωστόπουλος (Χριστόδουλος Στυλιανού), για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, δημιουργούν κλυδωνισμούς και αλλάζουν την δυναμική των σχέσεων στην οικογένεια Αργυρού.

Ο Μιλτιάδης Χανδρινός (Θάνος Καληώρας), ο πατέρας της Τζένης, είναι ένας πολύ γοητευτικός άντρας και ένας πολύ επιτυχημένος επιχειρηματίας. Η σημερινή κατάσταση της εταιρίας του όμως απέχει πολύ από τις παλιές καλές μέρες και βρίσκεται λίγο πριν τη χρεοκοπία, μυστικό που κρατάει καλά κρυμμένο ακόμα και από την ίδια του την κόρη. Χρησιμοποιώντας την ικανότητα του να πείθει τον συνομιλητή του για ό,τι θέλει αλλά και εκμεταλλευόμενος τη σχέση της Τζένης με τον Στέφανο θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην οικογένεια των Αργυρών.

Advertisement

Ευγενής, πράος, μια ήρεμη δύναμη, ο Χάρης Κωστόπουλος (Χριστόδουλος Στυλιανού), είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, αλλά με μεγάλη επιμονή και υπομονή για να διεκδικήσει αυτό που θέλει. Γνωρίζει την Σοφία από την γειτονιά στην οποία μεγάλωσαν και τώρα επιστρέφει στην ζωή της ως δικηγόρος της στο διαζύγιο που πρόκειται να πάρει με τον Παύλο (Ιωάννης Παπαζήσης). Μεταξύ τους θα αναπτυχθεί μια σχέση τρυφερότητας και έρωτα. Ο Χάρης  ενδιαφέρεται πραγματικά για την Σοφία, την θέλει πολύ και της το δείχνει. Η ιστορία τους θα συναντήσει πολλά εμπόδια, αλλά δεν θα τελειώσει εύκολα.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement