«Αγγελική» – Ένας άντρας στο πλευρό τη Αθηνάς αναστατώνει την οικογένεια Αργυρού – ΦΩΤΟ

Ένας άντρας έρχεται να αναστατώσει την οικογένεια Αργυρού, και συγκεκριμένα το πρώτο τη τάξη μέλος της, την Αθηνά Αργυρού (Φιλαρέτη Κομνηνού). Ο Αντώνης Ιορδανίδης, τον οποίο υποδύεται ο Αλμπέρτο Εσκενάζη,  αποκαλύπτει μια άλλη πτυχή της προσωπικότητας της κεφαλής της οικογένειας κι ένα πιο τρυφερό της πρόσωπο. Όλα αυτά από τα μέσα Δεκεμβρίου, στα επόμενα επεισόδια της «Αγγελικής», της σειράς του Alpha που έχει δημιουργήσει φανατικό κοινό. Ανατροπές, εξελίξεις, νέα δεδομένα,  καινούργια πρόσωπα έρχονται να ανακατέψουν την «τράπουλα» της μυθοπλασίας της αγαπημένης σειράς. 

Advertisement

Η Αθηνά Αργυρού, την οποία υποδύεται υποδειγματικά η Φιλαρέτη Κομνηνού κερδίζοντας τα εγκωμιαστικά σχόλια των τηλεθεατών, είναι η απόλυτη μητριάρχης. Θέλει να τα γνωρίζει και να τα ελέγχει όλα. Με σιδερένια γροθιά, ενίοτε κρυμμένη σε βελούδινο γάντι διοικεί και ορίζει την εταιρεία αλλά και τις ζωές των γύρω της. Έτοιμη για όλα προκειμένου να υπερασπιστεί το όνομα της οικογένειας και των γιων της. Μερικές φορές χωρίς να ενδιαφέρεται κατά πόσον αυτό είναι δίκαιο ή άδικο.

Ο Αντώνης Ιορδανίδης (Αλμπέρτο Εσκενάζη) μπαίνει στη ζωή της, αρχικά ως θεράπων ιατρός της, καθώς ο προηγούμενος,  ο Φίλιππος Μελάς (Μελέτης Γεωργιάδης), αποσύρεται για να σταθεί στη γυναίκα του που αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό ιατρικό θέμα. Η σχέση τους ξεκινάει με εντάσεις και συγκρούσεις. Σταδιακά οι συγκρούσεις γίνονται το «αλατοπίπερο» της σχέσης τους, η οποία, κάποια στιγμή, παίρνει μια διαφορετική τροπή. Οι δυο τους αναπτύσσουν δικούς τους κώδικες επικοινωνίας, η Αθηνά βρίσκει έναν άνθρωπο ο οποίος μπορεί να σταθεί στα ίσα απέναντί της και της μιλάει «έξω από τα δόντια».  Ο Αντώνης θα αναπτύξει μια τρυφερή φιλία με την Αθηνά καθώς θα γοητευτεί από την προσωπικότητά της και αυτό θα κάνει την Αθηνά να θέλει ακόμα περισσότερο να παλέψει για να ξεπεράσει τον καρκίνο. Γίνεται, σιγά σιγά , μέλος της  οικογένειας. Αυτό όμως βρίσκει αντίθετο ένα από τους γιους της…

Advertisement

Δείτε στα επόμενα επεισόδια

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου

Advertisement

Ο Στέφανος συγκλονισμένος από τις αποκαλύψεις του Μάκη ξεσπάει μπροστά στην Αγγελική, η οποία για άλλη μια φορά γίνεται το στήριγμά του. Ο Παύλος, με αφορμή το πρόβλημα του Γιωργάκη στο σχολείο, πιέζει την Σοφία η οποία βρίσκεται παγιδευμένη ανάμεσα στην ανάγκη της για μια καινούργια αρχή και τον φόβο να χάσει τα παιδιά της. Μία νέα επίσκεψη της Ελένης ταράζει την Όλγα η οποία δέχεται μεγαλύτερες πιέσεις από την Αθηνά για την ταυτότητα της μυστηριώδους γυναίκας. Η Κατερίνα ζητά από τον Δημήτρη να δώσει μια ευκαιρία σε αυτό που υπάρχει ανάμεσά τους ενώ στον Θωμά παρουσιάζεται μία ευκαιρία να πραγματοποιήσει ένα παλιό του απωθημένο. Η Όλγα παραδέχεται στην Αθηνά ότι ήξερε το μυστικό του Αργυρού, αλλά τόσα χρόνια δεν μιλούσε για να την προστατεύσει. Η Αθηνά καταλήγει να την απολύσει, κάτι που οδηγεί την Όλγα να αντιδράσει απρόβλεπτα και καταστροφικά για την ίδια.

Τρίτη 24 Νοεμβρίου

Η Κατερίνα με τον Δημήτρη βρίσκουν την Όλγα αναίσθητη και προσπαθούν να τη σώσουν δίνοντας μάχη με τον χρόνο. Ο Νικόλας συζητάει για τον Παύλο με την Τζένη και τον Στέφανο μέχρι που εκείνη θέτει σε λειτουργία το δικό της σχέδιο. Η Σοφία ανησυχεί που ο Παύλος έχει πάρει τον Γιώργο, ενώ την ίδια ώρα εκείνος δέχεται τα πυρά της Αθηνάς που υποψιάζεται ότι η Σοφία έχει άλλον. Ο Μιχάλης με την Αγγελική πηγαίνουν στην ταβέρνα για την πρώτη εμφάνιση του Θωμά, αλλά εκεί τους πετυχαίνει ο Παναγιώτης ο οποίος τελικά αποκαλύπτεται ότι ήταν ο τελευταίος που είδε τον πατέρα της ζωντανό. Η Αγγελική και ο Μιχάλης συγκλονισμένοι προσπαθούν να μάθουν από τον Παναγιώτη τι έγινε το βράδυ που αυτοκτόνησε ο πατέρας της. Ο Δημήτρης μαθαίνει για το παραλήρημα του Παναγιώτη και πληροφορεί την Αθηνά. Ανήσυχη ότι θα αποκαλυφθεί η αλήθεια γύρω από τον θάνατο του πατέρα της Μαργαρίτας, η Αθηνά στέλνει τον Δημήτρη να «τακτοποιήσει» το θέμα.

*Στο ρόλο του Παναγιώτη ο Ανδρέας Νάτσιος.

«Αγγελική», κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στις 21:00

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement