«Αγγελική»: H Τζένη αηδιασμένη πλέον από τον Παύλο τον διώχνει από το σπίτι της

Μία ακόμη εβδομάδα με καταιγιστικές εξελίξεις έρχεται στην «Αγγελική». Ο Παύλος αφήνεται ελεύθερος από το τμήμα αλλά όταν γυρίζει σπίτι αντιμετωπίζει τη Σοφία που έχει μάθει για την επίθεση εναντίον της Κατερίνας. Την ίδια στιγμή, η Αθηνά στήνει μια παγίδα στην Ελένη που θα την κάνει να αποκαλυφθεί. H Τζένη αηδιασμένη πλέον από τον Παύλο τον διώχνει από το σπίτι της.

Advertisement

Δευτέρα 10 Μαΐου – Επεισόδιο 124

Ο Στέφανος μαθαίνει όλη την αλήθεια για τον Μιχάλη και τον βιασμό της Λένας και εξοργισμένος οδηγείται στην Αθηνά όπου έρχονται σε ρήξη. Η Αγγελική φοβάται ότι οι Αργυροί την έχουν καταλάβει και το συζητάει με το Μιχάλη ο οποίος της αποκαλύπτει ότι και η Ελένη ξέρει για τον βιασμό της κι έτσι η Αγγελική αποφασίζει να τη συναντήσει. Όταν συμβαίνει αυτό, η Ελένη της λέει όλα όσα γνωρίζει επιβεβαιώνοντας τους χειρότερους φόβους της Αγγελικής, ακόμα και αυτούς που αφορούν στην αυτοκτονία του πατέρα της. Ο Παύλος αφήνεται ελεύθερος από το τμήμα αλλά όταν γυρίζει σπίτι αντιμετωπίζει τη Σοφία που έχει μάθει για την επίθεση εναντίον της Κατερίνας. Την ίδια στιγμή, η Αθηνά στήνει μια παγίδα στην Ελένη που θα την κάνει να αποκαλυφθεί.

Advertisement

Τρίτη 11 Μαΐου– Επεισόδιο 125

Η Σοφία πνιγμένη από τις εξελίξεις δεν αντέχει να ζει άλλο σε αυτό το σπίτι και παίρνει την Ιωάννα, την Κατερίνα και τα παιδιά να περάσουν το βράδυ σ’ ένα ξενοδοχείο ενώ την ίδια στιγμή η Τζένη αηδιασμένη πλέον από τον Παύλο τον διώχνει από το σπίτι της. Η Αγγελική, μετά τη συζήτηση της με την Ελένη συνειδητοποιεί ότι πρέπει να φύγει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα από το κτήμα και αποφασίζει να μιλήσει με τη Δανάη για το ενδεχόμενο να μετακομίσουν οι τρεις τους κάπου μακριά από τη Θήβα, κάτι που πυροδοτεί την άσχημη αντίδραση της Δανάης. Η Κατερίνα συναντάει τον Δημήτρη αποφασισμένη να του μιλήσει για τον Παύλο αλλά την προλαβαίνει αυτός κάνοντας της – ξανά – πρόταση γάμου. Η Ελένη πάει στο σπίτι των Αργυρών για να συζητήσουν για τα αποτελέσματα του επαναληπτικού τεστ μην ξέροντας όμως ότι έπεσε στην παγίδα της Αθηνάς.

Advertisement

Τετάρτη 12 Μαΐου – Επεισόδιο 126

Η Ελένη βλέπει του αστυνομικούς που έχει φωνάξει η Αθηνά και προλαβαίνει να το σκάσει. Βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι του Μιχάλη, όμως οι αστυνομικοί επισκέπτονται και το δικό του σπίτι στην προσπάθειά του να τη βρουν. Ο Μιχάλης όμως καταφέρνει να τους μπλοκάρει και δεν τους επιτρέπει την έρευνα αφού δεν έχουν το αντίστοιχο ένταλμα. Ο Δημήτρης απειλεί τον Παύλο πως αν τολμήσει να ξαναπειράξει την Κατερίνα θα πληγώσει κι αυτός κάποιον που αγαπάει. Ο Νικόλας βρίσκει τη Δανάη μετά τη φυγή της και καταφέρνει να την καλμάρει ενώ λίγο αργότερα λέει στην Αγγελική να πάρει το Στέφανο και τη Δανάη και να φύγουνε από κει μέσα. Ο Δημήτρης ανακοινώνει στην Αθηνά ότι με την Κατερίνα σκοπεύουν να παντρευτούνε, πράγμα που θυμώνει ακόμα περισσότερο την Αθηνά. Η Ιωάννα πιέζει τον Νικόλα να μάθει τι είναι αυτό που έχει κάνει ο Δημήτρης και δεν της το λέει.

Πέμπτη 13 Μαΐου– Επεισόδιο 127

Ο Μιχάλης αποκαλύπτει στο Θωμά τους όρους της αποφυλάκισης του, οδηγώντας τη Λένα να ομολογήσει κι εκείνη τη συμφωνία της με την Αθηνά πριν από πολλά χρόνια. Ο Νικόλας μοιράζεται με την Ιωάννα ότι ο Δημήτρης έχει σκοτώσει κάνοντάς την να φοβάται ακόμα περισσότερο για την Κατερίνα, ενώ αργότερα ο ίδιος μαθαίνει από το Στέφανο την αλήθεια για το Μιχάλη. Ο Δημήτρης ακούει την Αγγελική και το Στέφανο να συζητούν με τη Δανάη το ενδεχόμενο να φύγουν από το κτήμα και καταστρώνει καινούριο σχέδιο. Η Ζωή, έχοντας ανησυχήσει πολύ για την αδερφή της, επιστρέφει απρόσμενα στην Ελλάδα και πείθει την Αγγελική να λάβουν μέτρα για την προστασία της, τα οποία στην πορεία θα φανούν πολύ χρήσιμα. Η Αθηνά ζητάει από τον Παύλο να αναλάβουν μαζί την διεύθυνση της εταιρίας κι εκείνος το ανακοινώνει στη Τζένη, η οποία στρέφεται στον πατέρα της κινώντας τις υποψίες του Παύλου που την παρακολουθεί.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement