Αγγελική: Η απόπειρα αυτοκτονίας που θα συγκλονίσει

Δύσκολες στιγμές θα βιώσει προσεχώς ένας από τους ήρωες στη σειρά του Alpha Αγγελική. Ο λόγος για το Νικόλα του οποίου η ψυχολογία είναι κλονισμένη. Ο ίδιος δείχνει να μην μπορεί να διαχειριστεί τίποτε από όσα συμβαίνουν στη ζωή του. Στα επόμενα επεισόδια ο ήρωας της αγαπημένης σειράς θα επιχειρήσει να βάλει τέλος στη ζωή του και η Αγγελική θα τον βρει σε άθλια κατάσταση.

Advertisement

Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια σύμφωνα με το Mytv.

Ο βιασμός της Μαργαρίτας πριν από δεκαεπτά χρόνια χαράχτηκε βαθιά στην ψυχή του Νικόλα και του άλλαξε μια για πάντα τη ζωή. Μπορεί ο Παύλος, ο Δημήτρης και ο Τολέγας να κατάφεραν να συνεχίσουν τη ζωή τους, αλλά δεν συνέβη το ίδιο και για τον μικρότερο γιο της οικογένειας.

Advertisement

Ο Νικόλας βρήκε διέξοδο για τη θλίψη και τις ενοχές του στο αλκοόλ και στις ουσίες. Μάλιστα, πολλές φορές βάζει τη ζωή του σε κίνδυνο προκειμένου να ξεχάσει έστω για λίγες ώρες τι έχει συμβεί. Ωστόσο, στα επόμενα επεισόδια θα φτάσει στα άκρα και θα χάσει κάθε έλεγχο.

Ο Νικόλας, μετά την ερωτική απογοήτευση από την Αγγελική, έχει αρχίσει να ενδιαφέρεται πολύ έντονα για την Ιωάννα αδιαφορώντας για το γεγονός πως ο Αποστόλης και η κοπέλα έχουν σχέση. Οι νεαροί θα πιαστούν στα χέρια για την Ιωάννα και αυτό θα προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση και στους δύο. Την ίδια στιγμή, ο Νικόλας δέχεται ακόμη μία συνάντηση με τον Γιάννη. Ο τελευταίος τον στριμώχνει και τον απειλεί να του δώσει τα λεφτά που του χρωστάει.

Advertisement

Μάλιστα, του προτείνει μία επικίνδυνη συμφωνία. Ο Νικόλας βρίσκεται, όμως, σε απόγνωση και ψάχνει τρόπο να ξεπληρώσει τον ντίλερ. Γνωρίζει καλά τις συνέπειες αν δεν καταφέρει να το κάνει και δεν θέλει με τίποτα να μάθει η οικογένεια του πως κύλησε ξανά στις ουσίες.

Oι επόμενες μέρες, όμως, είναι πολύ δύσκολες για εκείνον. Βυθίζεται ακόμη περισσότερο στη θλίψη του, νιώθει μόνος και απεγνωσμένος. Ο μόνος που εμπιστεύεται και μπορεί να τον στηρίξει είναι ο Στέφανος, αλλά δεν μπορεί με τίποτα να του αποκαλύψει την αλήθεια για ό,τι συνέβη πριν από χρόνια και του καθόρισε τη ζωή. Έτσι, αποφασίζει πως θα λυτρωθεί μόνο εάν δώσει τέλος στη ζωή του και απαλλαγεί από τις ενοχές που νιώθει για όσα έκανε στη Μαργαρίτα αλλά και από τον ντίλερ που τον εκβιάζει. Την επόμενη μέρα, η Αγγελική ψάχνει τον Μιχάλη στον κήπο, όταν ξαφνικά αντικρίζει τον Νικόλα σε πολύ άσχημη κατάσταση, να βρίσκεται στο χείλος της απόγνωσης. Ο Νικόλας δείχνει αποφασισμένος να αυτοκτονήσει και η Αγγελική προσπαθεί με κάθε τρόπο να τον αποτρέψει. Έπειτα, μάλιστα, από αρκετή ώρα, τα καταφέρνει και ο Νικόλας ηρεμεί.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement