«Αγγελική»: Η έντονη ερωτική στιγμή και η διαπίστωση της Κατερίνας για τον Δημήτρη

Με 2 ακόμη διπλά επεισόδια επιστρέφει η «Αγγελική» την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00 το βράδυ στον Alpha. Οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές για μία ακόμη εβδομάδα.

Advertisement

Διαβάστε αναλυτικά:

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου – Επεισόδια 59 & 60

Advertisement

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 59

Αφού ο Στέφανος λέει την αλήθεια στον Παύλο για την Ελένη, ο Παύλος ξεσπάει και αρνείται να την δεχτεί ως αδερφή τους. Η Αθηνά ξεκαθαρίζει στην Τζένη ότι δεν ξεχνάει όσα τους έχει κάνει αλλά θα της δώσει άλλη μία ευκαιρία για χάρη του Στέφανου. Η Τζένη, καταλαβαίνοντας πόσο επηρεάζει η Αγγελική την Αθηνά, κάνει προσπάθεια να συμφιλιωθεί μαζί της. Η Κατερίνα πείθει τον Δημήτρη να μιλήσει στην Αθηνά για την σχέση. Τέλος, μία συζήτηση που ακούει κατά λάθος ο Νικόλας ανάμεσα στην Αθηνά και στον Παύλο τον ωθεί να αποκαλύψει στην Αθηνά όλη την αλήθεια για την αναβολή της συμφωνίας με τον Σταυριανό.

Advertisement
«Αγγελική»: Η έντονη ερωτική στιγμή και η διαπίστωση της Κατερίνας για τον Δημήτρη

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 60

Ο Μιχάλης ρωτάει την Αγγελική αν είναι ερωτευμένη με τον Στέφανο κι εκείνος τους ακούει. Η Αθηνά αντιμετωπίζει τον Παύλο για το γεγονός ότι ήξερε για την απάτη κι ο Παύλος ξεσπάει στον Νικόλα ο οποίος παραιτείται από την επιχείρηση. Η Αγγελική βρίσκει τη Δανάη η οποία της λέει ότι μια φίλη της έμεινε έγκυος από έναν καθηγητή της. Ο Τολέγας λαμβάνει ένα δεύτερο ανώνυμο μήνυμα και τηλεφωνεί στον Παύλο. Η Αγγελική πηγαίνει στο δωμάτιό της Αθηνάς να την τσεκάρει αλλά εκείνη δεν ανταποκρίνεται.

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου – Επεισόδια 61 & 62

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 61

Ο Παύλος συναντάει τον Τολέγα που επιμένει πως η Μαργαρίτα γύρισε για να πάρει εκδίκηση, ενώ η Τζένη επιχειρεί να επανορθώσει για την ματαίωση της συμφωνίας με μία προσωπική συνάντηση με τον Σταυριανό. Παράλληλα, μία επίσκεψη του Αντώνη, φέρνει την Αθηνά αντιμέτωπη με τον φόβο της και της δείχνει ένα άλλο πρόσωπο του γιατρού που αλλάζει τις ισορροπίες στην σχέση τους. Ο Μιχάλης προσπαθεί να προσεγγίσει ξανά την Αγγελική και την πιέζει να αποκαλύψει το μυστικό της στον Στέφανο. Ο Παύλος ενοχλημένος από την φιλία της Σοφίας με την Τζένη, προσπαθεί να στρέψει τη μια γυναίκα εναντίον της άλλης. Η Κατερίνα ζητάει από τον Δημήτρη να αντιμετωπίσει την μητέρα του για την σχέση τους.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 62

Σε μια έντονη ερωτική στιγμή, ο Δημήτρης φτάνει πολύ κοντά στο να πνίξει την Κατερίνα και εκείνη συνειδητοποιεί πόσο επικίνδυνος είναι. Ο Παύλος στέλνει μια σειρά από προκλητικά μηνύματα στην Μαργαρίτα, αλλά η Αγγελική, που κρύβεται πίσω από το πληκτρολόγιο, καταφέρνει να του προκαλέσει μια έντονη ανησυχία. Ο Παύλος λέει στη Σοφία ότι δε θα πάνε στη γιορτή που γίνεται για τη μνήμη του πατέρα του και της αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που δεν τον θέλει εκεί η Αθηνά. Η Αθηνά δέχεται ένα μήνυμα από τον γιατρό της και εκμυστηρεύεται στην Αγγελική πως μάλλον είναι κάτι παραπάνω από ιατρικό ενδιαφέρον. Ο Μιχάλης αρνείται να πάει στη γιορτή. Λίγο αργότερα θα μεθύσει και θα πάρει τη απόφαση να πει όλη την αλήθεια στον Στέφανο για τον βιασμό της Αγγελικής. Η Αγγελική θα προσπαθήσει να τον εμποδίσει, αλλά εκείνος θα καταφέρει να φτάσει στη γιορτή όπου είναι όλοι μαζεμένοι…

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement