«Αγγελική»: Η Τζένη έρχεται κοντά στην Αγγελική, όταν μαθαίνει για την εγκληματική ενέργεια εις βάρος της από την οικογένεια Αργυρού

Η Νάντια Μπουλέ , η Τζένη, στη δραματική σειρά του Alpha «Αγγελική» μίλησε την Κυριακή στη Ναταλία Γερμανού και το «Καλύτερα δε γίνεται» για τον ρόλο της και το τι έχουμε να περιμένουμε στην εξέλιξή του  αλλά και για την ευτυχισμένη περίοδο που διανύει στην προσωπική της ζωή. «Σε λίγο μπαίνω στον 8ομήνα της εγκυμοσύνης μου», είπε χαρακτηριστικά. «Η εγκυμοσύνη ήλθε, όχι οργανωμένα, αλλά σε πολύ καλή στιγμή, όπως φάνηκε εκ του αποτελέσματος. Γιατί είναι τέτοιες οι συνθήκες, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική μου ζωή που μπορώ να υποστηρίξω με χαρά κι ευγνωμοσύνη τον ερχομό ενός παιδιού» τόνισε. Λόγω της εγκυμοσύνης της άλλαξε το σενάριο της σειράς «Αγγελική», όπου βλέπουμε την Τζένη να είναι έγκυος στο παιδί του… «λέει στον Παύλο (Ιωάννη Παπαζήση) ότι είναι δικό του. Ο Παύλος έχει τα δίκια του να έχει άγχος για την πατρότητα του παιδιού…».

Advertisement

Αναφερόμενη στη σχέση της Τζένης και του Παύλου υπογράμμισε ότι πρόκειται για «δύο ανθρώπους οι οποίοι ξέρουν τι είναι ο ένας για τον άλλον και ξέρουν ότι έχουν πολλές ρωγμές ξεχωριστά. Έχουν την ειλικρίνεια να το παραδέχονται μεταξύ τους». Αυτό τους καθιστά «δύο χαρακτήρες πολύ ενδιαφέροντες υποκριτικά. Με τον Ιωάννη Παπαζήση βρίσκουμε συνεχώς τα συν και τα πλην, τις κόκκινες γραμμές στη σχέση τους».

Δίνοντας ένα spoiler, όσον αφορά στην εξέλιξη του χαρακτήρα, ανέφερε ότι «στα επόμενα επεισόδια θα δείτε μια διαφορετική πλευρά, πιο ζεστή της Τζένης, η οποία έρχεται πιο κοντά στην Αγγελική. Σα γυναίκα, όταν μαθαίνει ότι υπάρχει εγκληματική δραστηριότητα από την οικογένεια Αργυρού προς την Αγγελική, αλλάζει η στάση της απέναντι στην Αγγελική».  

Advertisement

Δείτε τη συνταρακτική συνέχεια της «Αγγελικής» από τη συχνότητα του Alpha στις 5 Μαϊου 2021 και κάθε Δευτέρα έως Πέμπτη, στις 22:00.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή εδώ:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement