«Αγγελική» – Μ.Μηνά, Γ.Χρυσοστόμου, Μ.Λεβεντογιάννης: «Μπορεί ο έρωτας να νικήσει τον πόνο;»

Στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση η Μαίρη Μηνά, μία σπουδαία ηθοποιός της νέας γενιάς, κερδίζει τις εντυπώσεις υποδυόμενη με υποκριτική μαεστρία την Αγγελική, μια γυναίκα που αναζητά την κάθαρση μέσα από την εκδίκηση. Η εκδίκηση γίνεται ο φάρος που φωτίζει τις μέρες και τις νύχτες της. Η μοίρα όμως που συχνά παίζει παράξενα παιχνίδια, αποφασίζει να την δοκιμάσει, βάζοντας στο σχέδιό της το μεγαλύτερο εμπόδιο: την ίδια της την καρδιά. Η Αγγελική ανακαλύπτει ότι η καρδιά έχει τους δικούς της νόμους και ότι ο έρωτας έχει τη δύναμη να ορθώσει το ανάστημά του απέναντι στον πόνο και να τον πολεμήσει. Πώς θα αντιδράσει; Η απάντηση στην «Αγγελική», κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00, στον Alpha.

Advertisement

Καρδιά κοιτά να κοπείς ξανά στα δυο*

Η δύναμη της εκδίκησης

Advertisement

Ευγενική, συνεπής, σωστή επαγγελματίας: Αυτά είναι τα μόνα στοιχεία που ξέρει η οικογένεια Αργυρού για την Αγγελική Γρηγορίου (Μαίρη Μηνά), όταν την προσλαμβάνουν ως αποκλειστική νοσοκόμα της Αθηνάς Αργυρού (Φιλαρέτη Κομνηνού). Η πραγματική ταυτότητα της Αγγελικής όμως είναι άλλη, όπως άλλος είναι και ο πραγματικός λόγος που μπήκε στο σπίτι των Αργυρών. Η Αγγελική έχει έρθει για να βρει δικαίωση για το κακό που της έκαναν 17 χρόνια πριν. Έχει έρθει για να τους καταστρέψει τη ζωή, όπως κατέστρεψαν εκείνοι τη δική της. Έχει έρθει για να τους κάνει να πονέσουν όσο πόνεσε αυτή. Μόνο αυτό την νοιάζει. Είναι αποφασισμένη να πετύχει το στόχο της ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια. Αλλά ίσως το πιο αξεπέραστο εμπόδιο θα το θέσει η ίδια της η καρδιά…

Γράφω τ’ όνομα σου σε χαρτιά μ’ αυτό με καίει σαν τη φωτιά*

Advertisement

Το ελιξίριο της αγάπης

Ο Στέφανος Αργυρός (Γιώργος Χρυσοστόμου) είναι ο μεγαλύτερος από τους τέσσερις αδελφούς της οικογένειας Αργυρού. Γοητευτικός και σοβαρός, από τότε που πέθανε ο πατέρας τους έχει αναλάβει τον ρόλο του αρχηγού και διοικεί επιχείρηση και οικογένεια με αυστηρότητα αλλά και δικαιοσύνη. Η απώλεια της γυναίκας του είναι μία πληγή που προσπαθεί να ξεπεράσει, αφοσιωμένος στη δουλειά του και την ανατροφή της αγαπημένης του κόρης. Στα άμεσα σχέδια του όμως είναι να προχωρήσει σε γάμο με την Τζένη Χανδρινού (Νάντια Μπουλέ) και μαζί της να ξεκινήσει μια νέα σελίδα στη ζωή του για το καλό και της κόρης του. Τι θα κάνει όμως όταν ξαφνικά θα έρθει στο δρόμο του μια γυναίκα που στο πρόσωπό της θα συναντήσει την πραγματική αγάπη;

κι έκρυβε η καρδιά μου αγκαλιά μια φωτογραφία σου παλιά ⃰⃰⃰

Η μνήμη της καρδιάς

Επιστάτης στα κτήματα και τους στάβλους της οικογένειας Αργυρού είναι ο Μιχάλης Ζάχος (Μιχάλης Λεβεντογιάννης), εργατικός, ευγενικός και πιστός σ’ αυτούς που αγαπά. Αρρενωπός και στιβαρός, ένας άνδρας παλιάς κοπής που σέβεται και απαιτεί τον σεβασμό. Ζει μια ήρεμη ζωή δίπλα στην Κατερίνα, την αρραβωνιαστικιά του. Αυτός την φροντίζει και την προστατεύει, αυτή ευαίσθητη και τρυφερή τον κοιτά με λατρεία και προσδοκά να κάνει οικογένεια μαζί του . Ο ερχομός της Αγγελικής έρχεται σαν κεραυνός εν αιθρία και αναστατώνει την ηρεμία της ζωής του. Μέσα του θα ξυπνήσουν μνήμες που είχε παλέψει πολύ για να τις θάψει βαθιά και να συνεχίσει τη ζωή του. Θα θυμηθεί την πρώτη του μεγάλη αγάπη και αυτό θα είναι ικανό να τον κάνει να ανατρέψει τα πάντα για χάρη της.

Δείτε τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου, στις 21:00 – Επεισόδιο 10

Η βραδιά του Μιχάλη και της Αγγελικής στο ξενοδοχείο παίρνει μια διαφορετική τροπή, ενώ την ίδια στιγμή η Κατερίνα στο σπίτι μιλάει στον Δημήτρη για την εγκυμοσύνη της. Ο Παύλος λογομαχεί με τον Χάρη και η Σοφία του ξεκαθαρίζει ότι χωρίζουν οριστικά. Αυτό οδηγεί τον Παύλο να μπλοκάρει τους τραπεζικούς λογαριασμούς που έχουν από κοινού ώστε να την εξαναγκάσει να γυρίσει σ’ αυτόν. Η Αθηνά βλέπει την κατάστασή της να επιδεινώνεται και Στέφανος και ο Δημήτρης αρχίζουν να υποψιάζονται ότι η μητέρα τους δεν τους λέει την αλήθεια για την υγεία της. Η μεγάλη επένδυση και η συνεργασία της οικογένειας με τον πατέρα της Τζένης δείχνει να προχωράει, με τον Παύλο να οργανώνει την παγίδα που έχει στήσει στον Στέφανο. Η Κατερίνα επιμένει να μάθει την αλήθεια για την σχέση του Μιχάλη με την Αγγελική.

Δείτε την Τρίτη 13 Οκτωβρίου, στις 21:00 – Επεισόδιο 11

O Στέφανος «πέφτει» πάνω στον Παύλο, τη Τζένη και την Αγγελική έξω από το σπίτι και ζητάει εξηγήσεις. Ενώ το «παράνομο ζευγάρι» επιχειρεί να βρει μια δικαιολογία, η Αγγελική, προς έκπληξή του Παύλου και της Τζένη, τους καλύπτει. Αργότερα, όμως, η Τζένη επιμένει να πιστεύει ότι αυτή τους παγίδεψε. Ο Δημήτρης ανακαλύπτει το μυστικό της μητέρας του και ξεσπάει στην Αγγελική που δεν του είπε τίποτα τόσο καιρό. Η Δανάη κρυφακούει ένα καβγά της Τζένης και του Στέφανου και μαθαίνει έκπληκτη ένα μυστικό για τον πατέρα της που αγνοούσε. Η Ιωάννα προτρέπει την Σοφία να βγει με τον Χάρη, ενώ ο Παύλος παρακολουθεί την εξέλιξη της συμφωνίας με τον Χανδρινό, σχεδιάζοντας να εκτοπίσει τον Στέφανο από την διοίκηση. Η Αγγελική μαθαίνει τα σκοτεινά σχέδια του Παύλου για την επιχείρηση, ενώ ο Μιχάλης ξαφνιάζει την Αγγελική όταν της ζητάει να παρατήσει την εκδίκησή της.

«Αγγελική», Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement