«Αγγελική»: Ο Δημήτρης τραυματισμένος θανάσιμα παλεύει για τη ζωή του

Επεισόδια που κόβουν την ανάσα έρχονται σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη στην «Αγγελική», στον Alpha. Ιδιαίτερα το επεισόδιο της Πέμπτης 11 Φεβρουαρίου έχει αγωνία, ένταση και μία…αιματηρή εξέλιξη! Ο Δημήτρης, τον οποίο υποδύεται ο Πάνος Βλάχος τραυματισμένος, παραμορφωμένος μέσα στα αίματα , παλεύει για τη ζωή του.

Advertisement

Τι θα δούμε

Η Αγγελική μιλάει με τον Βασιλείου για τον Τολέγα. Βλέπουμε flashback της Αγγελικής από εκείνο το βράδυ. Η Αγγελική πυροβόλησε στον αέρα και τον έδιωξε. Ο Βασιλείου της λέει να προσέχει γιατί αν δεν ήταν αυτοκτονία η αστυνομία θα φτάσει και σ’ αυτούς. Ο Παύλος πάει στο σπίτι της Τζένης και κάνουν σεξ. Μετά της λέει ότι θα ζητήσει το μερίδιο του απ’ την εταιρεία και η Τζένη του λέει ότι αποκλείεται να έχουν τόσο ρευστό και η μόνη λύση είναι να μπουν στο χρηματιστήριο.Ο Στέφανος και η Τζένη μιλάνε για την Αγγελική και η Τζένη του λέει ότι ζηλεύει τη σχέση που έχει με όλους τους και νιώθει ότι έρχεται δεύτερη. Τη ρωτάει αν υπάρχει κάποιος άλλος στη ζωή της, αν έχει αλλάξει κάτι ανάμεσά τους, με αφορμή τους συχνούς καβγάδες τους.

Advertisement

Ο Δημήτρης είναι στον στάβλο για να εξετάσει ένα αγριεμένο άλογο και του κάνει μια περίεργη ένεση που το κάνει ακόμη πιο άγριο. Καλεί τον Μιχάλη και του λέει να πάει στον στάβλο, για να μιλήσουν. Ο Μιχάλης συναντάει τον Δημήτρη στον στάβλο. Την ώρα που ο Μιχάλης είναι γυρισμένος, ο Δημήτρης τον κοπανάει μ’ ένα φτυάρι στο κεφάλι.

Ο Μιχάλης είναι πεσμένος κάτω, χτυπημένος στο κεφάλι, ενώ ο Δημήτρης πάει να ανοίξει την πόρτα απ’ το αγριεμένο άλογο για να ρίξει μέσα τον Μιχάλη. Αλλά ο Μιχάλης καταφέρνει να τον προλάβει, να τον χτυπήσει και να τον ρίξει μέσα στο αγριεμένο άλογο. Το άλογο επιτίθεται στον Δημήτρη και η Αγγελική εμφανίζεται και του λέει ότι δεν γίνεται να τον σκοτώσουν. Η Αγγελική καλεί για βοήθεια. Ο Δημήτρης είναι βαριά τραυματισμένος, η Αγγελική προσπαθεί να τον σώσει. Έρχονται ο Στέφανος με την Αθηνά, η οποία είναι έτοιμη να καταρρεύσει, και τον παίρνουν με ασθενοφόρο. Ο Δημήτρης μπαίνει στο χειρουργείο. Εξω στο νοσοκομείο περιμένουν τα νέα ο Στέφανος, ο Παύλος, ο Νικόλας, η Αθηνά και η Αγγελική. Η κατάσταση του Δημήτρη είναι κρίσιμη και οι ζημιές μεγάλες. Είναι σε τεχνητό κόμμα. Η Αθηνά προσεύχεται και παίρνει πάνω της όλες τις ευθύνες για όσα έκαναν οι γιοι της και παρακαλάει να ζήσει ο Δημήτρης. Ζητάει συγγνώμη για εκείνο το κορίτσι.

Advertisement

Ο Νικόλας με την Αθηνά μιλάνε και της λέει ότι πληρώνουν τις αμαρτίες του παρελθόντος. Κάνανε κακό σ’ έναν άνθρωπο και το κρύψανε για να σώσουν τους εαυτούς τους. η Αθηνά λέει ότι προσπάθησε να τους προστατεύσει κι αν τους είχε καταδώσει τότε, η ζωή τους θα είχε καταστραφεί στην φυλακή και θα κατέληγαν ή βιασμένοι και χτυπημένοι ή στο ψυχιατρείο ή νεκροί. Ο Παύλος μιλάει στην Αγγελική και της λέει ότι είναι σίγουρος ότι ο Μιχάλης πήγε να τον σκοτώσει και τους απειλεί να τους σκοτώσει αν πεθάνει ο Δημήτρης.

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο;

Ο Μάκης και η Αγγελική ανησυχούν ότι θα βρεθούν μπλεγμένοι στον θάνατο του Τολέγα. Η Τζένη πέφτει στο κρεβάτι με τον Παύλο. Η Κατερίνα, άθελα της, φουντώνει κι άλλο την οργή του Δημήτρη για τον Μιχάλη. Η Σοφία μαθαίνει για τον θάνατο του Τολέγα και ανησυχεί για τον Παύλο. Ο Στέφανος ρωτάει την Αγγελική για το παιδί που έχασε. Η Αθηνά μαθαίνει τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Ο Παύλος ζητάει από το Στέφανο το μερίδιο του από την επιχείρηση. Η Σοφία υποψιάζεται ότι ο Παύλος την απατάει. Η Τζένη παραδέχεται στο Στέφανο ότι ζηλεύει την Αγγελική και εκείνος υποπτεύεται ότι η Τζένη έχει εραστή. Ο Δημήτρης βρίσκει την ευκαιρία να κάνει κακό στον Μιχάλη και δεν την αφήνει ανεκμετάλλευτη.

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου– Επεισόδιο 82

Η παγίδα που στήνει ο Δημήτρης στον Μιχάλη γυρίζει εναντίον του με αποτέλεσμα ο πρώτος να καταλήξει πολύ βαριά τραυματισμένος. Η Αγγελική που σπεύδει στους στάβλους, καταφέρνει να σώσει τον Δημήτρη και το ασθενοφόρο τον πηγαίνει εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Ο γάμος της Σοφίας και του Παύλου για μια ακόμα φορά περνάει κρίση, αλλά η κατάσταση του Δημήτρη τους φέρνει πάλι κοντά. Η Όλγα στέκεται για πρώτη φορά στο πλευρό της Κατερίνας, η οποία τελικά, και παρά τις αντιρρήσεις όλων, πηγαίνει στο νοσοκομείο για να είναι δίπλα στον Δημήτρη. Ο Νικόλας παίρνει άδεια από το κέντρο για είναι με την οικογένειά του σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή και η Λένα ρωτάει τον Μιχάλη για το τι πραγματικά συνέβη στον στάβλο και τραυματίστηκε ο Δημήτρης. Η Αγγελική έχει ένα τηλεφώνημα απ’ τον Μάκη που κλείνει την υπόθεση του Τολέγα μια και καλή.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement