«Αγγελική»: Ποιος είναι ο πατέρας της Δανάης; Το test DNA δίνει την απάντηση

Συγκλονίζει το αποψινό επεισόδιο της Αγγελικής στον Alpha. Ποιος είναι ο πατέρας της Δανάης; Το test DNA δίνει την απάντηση. Ο Δημήτρης μαθαίνει τα αποτελέσματα του τεστ πατρότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΨΕ Τετάρτη 08 Ιουνίου στις 22:00 – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 142

Ο Μιχάλης τελικά αρνείται την πρόταση του Στέφανου. Η Τζένη ζητάει από τη Σοφία να συναντηθούν και της κάνει μια σοκαριστική αποκάλυψη για τον Παύλο που θα κάνει τη Σοφία να ξεκόψει μαζί του οριστικά. Ο Ανδρέας με τη βοήθεια της Ιωάννας καταφέρνει να συναντήσει τη Σοφία, χωρίς όμως αυτή η συνάντηση να φέρει το αποτέλεσμα που θα ήθελε. Ο Παύλος μοιράζεται με την Αθηνά τις υποψίες του ότι η Τζένη έχει μάθει από την Αγγελική την αλήθεια για το βιασμό αλλά η Αθηνά δεν δίνει σημασία στην ανησυχία του καθώς αυτό που την απασχολεί είναι να βρουν τρόπο να αναλάβουν μαζί την επιχείρηση και να απαλλάξουν τον Στέφανο από τα καθήκοντά του. Η Αγγελική μαθαίνει από τον Μιχάλη για τη πρόταση που του έκανε ο Στέφανος και σαστίζει γιατί είναι η πρώτη φορά που δεν την έχει συμβουλευτεί πριν κάνει κάτι. Ο Μιχάλης μαθαίνει από την Αγγελική το αποτέλεσμα του τεστ πατρότητας καθώς και την απόφαση της να παραμείνει στο κτήμα μέχρι να ολοκληρώσει αυτό για το οποίο ήρθε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα, η Αγγελική συναντάει στους στάβλους τον Μιχάλη για να του πει ότι η Αθηνά έκανε κρυφά τεστ DNA για να μάθει αν κάποιος από τους γιους της είναι ο πατέρας της Δανάης από τη νύχτα του βιασμού. Ο Μιχάλης γεμάτο αγωνία ρωτάει να μάθει τι έδειξαν τα αποτελέσματα και η Αγγελική με ανακούφιση του ανακοινώνει ότι κανείς από τους Αργυρούς δεν είναι ο βιολογικός πατέρας της Δανάης. Άρα αυτό σημαίνει ότι πατέρας της Δανάης είναι ο ίδιος. Ο Μιχάλης θέλει να χαρεί αλλά συγκρατείται καθώς εκείνο το βράδυ στο βιασμό συμμετείχε και ο Τολέγας. Όμως η Αγγελική ξέρει ότι ο Τολέγας εκείνο το βράδυ, παρά τις προθέσεις του, δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει αυτό που είχε σκοπό να κάνει και αποκλείει αυτήν την πιθανότητα. Ο Μιχάλης χαίρεται αλλά ζητάει από την Αγγελική να σιγουρευτούν.

Τα αποτέλεσμα του τεστ όμως μαθαίνει και ο Δημήτρης καθώς ανακαλύπτει τυχαία το φάκελο με τις απαντήσεις. Η Κατερίνα προσπαθεί να δικαιολογηθεί στο Νικόλα για το φιλί με τον Μιχάλη κι εκείνος την προειδοποιεί για το πόσο επικίνδυνος είναι ο Δημήτρης. Ο Στέφανος ακούει κατά λάθος το τηλεφώνημα που έχει η Αγγελική με το Μάκη και όταν τη ρωτάει ποιος ήταν εκείνη του λέει ψέματα ότι μιλούσε με την αδερφή της και τον βάζει σε σοβαρές υποψίες.

Δείτε το sneak preview:

Δείτε το sneak preview:

Δείτε το trailer:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακολουθήστε το Daisy.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα μας τα νέα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ