«Αγγελική»: Ποιος είναι ο πατέρας της Δανάης; Το test DNA δίνει την απάντηση

Συγκλονίζει το αποψινό επεισόδιο της Αγγελικής στον Alpha. Ποιος είναι ο πατέρας της Δανάης; Το test DNA δίνει την απάντηση. Ο Δημήτρης μαθαίνει τα αποτελέσματα του τεστ πατρότητας.

Advertisement

ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΨΕ Τετάρτη 08 Ιουνίου στις 22:00 – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 142

Ο Μιχάλης τελικά αρνείται την πρόταση του Στέφανου. Η Τζένη ζητάει από τη Σοφία να συναντηθούν και της κάνει μια σοκαριστική αποκάλυψη για τον Παύλο που θα κάνει τη Σοφία να ξεκόψει μαζί του οριστικά. Ο Ανδρέας με τη βοήθεια της Ιωάννας καταφέρνει να συναντήσει τη Σοφία, χωρίς όμως αυτή η συνάντηση να φέρει το αποτέλεσμα που θα ήθελε. Ο Παύλος μοιράζεται με την Αθηνά τις υποψίες του ότι η Τζένη έχει μάθει από την Αγγελική την αλήθεια για το βιασμό αλλά η Αθηνά δεν δίνει σημασία στην ανησυχία του καθώς αυτό που την απασχολεί είναι να βρουν τρόπο να αναλάβουν μαζί την επιχείρηση και να απαλλάξουν τον Στέφανο από τα καθήκοντά του. Η Αγγελική μαθαίνει από τον Μιχάλη για τη πρόταση που του έκανε ο Στέφανος και σαστίζει γιατί είναι η πρώτη φορά που δεν την έχει συμβουλευτεί πριν κάνει κάτι. Ο Μιχάλης μαθαίνει από την Αγγελική το αποτέλεσμα του τεστ πατρότητας καθώς και την απόφαση της να παραμείνει στο κτήμα μέχρι να ολοκληρώσει αυτό για το οποίο ήρθε.

Advertisement

Συγκεκριμένα, η Αγγελική συναντάει στους στάβλους τον Μιχάλη για να του πει ότι η Αθηνά έκανε κρυφά τεστ DNA για να μάθει αν κάποιος από τους γιους της είναι ο πατέρας της Δανάης από τη νύχτα του βιασμού. Ο Μιχάλης γεμάτο αγωνία ρωτάει να μάθει τι έδειξαν τα αποτελέσματα και η Αγγελική με ανακούφιση του ανακοινώνει ότι κανείς από τους Αργυρούς δεν είναι ο βιολογικός πατέρας της Δανάης. Άρα αυτό σημαίνει ότι πατέρας της Δανάης είναι ο ίδιος. Ο Μιχάλης θέλει να χαρεί αλλά συγκρατείται καθώς εκείνο το βράδυ στο βιασμό συμμετείχε και ο Τολέγας. Όμως η Αγγελική ξέρει ότι ο Τολέγας εκείνο το βράδυ, παρά τις προθέσεις του, δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει αυτό που είχε σκοπό να κάνει και αποκλείει αυτήν την πιθανότητα. Ο Μιχάλης χαίρεται αλλά ζητάει από την Αγγελική να σιγουρευτούν.

Τα αποτέλεσμα του τεστ όμως μαθαίνει και ο Δημήτρης καθώς ανακαλύπτει τυχαία το φάκελο με τις απαντήσεις. Η Κατερίνα προσπαθεί να δικαιολογηθεί στο Νικόλα για το φιλί με τον Μιχάλη κι εκείνος την προειδοποιεί για το πόσο επικίνδυνος είναι ο Δημήτρης. Ο Στέφανος ακούει κατά λάθος το τηλεφώνημα που έχει η Αγγελική με το Μάκη και όταν τη ρωτάει ποιος ήταν εκείνη του λέει ψέματα ότι μιλούσε με την αδερφή της και τον βάζει σε σοβαρές υποψίες.

Advertisement

Δείτε το sneak preview:

Δείτε το sneak preview:

Δείτε το trailer:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement