Αγγελική – Sneak Preview: Δείτε πρώτα εδώ τη στιγμή που η Αγγελική μαθαίνει ότι το μωρό της ζει!

Αποκάλυψη- βόμβα μας επιφυλάσσει το σημερινό επεισόδιο της «Αγγελικής».

Advertisement

Η Αγγελική (Μαίρη Μηνά) πληροφορείται ότι το μωρό που γέννησε και νόμιζε για νεκρό όλα αυτά τα χρόνια…. ζει! Την αποκάλυψη έκανε ο ντετέκτιβ της Τζένης (Νάντια Μπουλέ) στην Τζένη. Η Τζένη λέει στην Αγγελική τι έμαθε, νομίζοντας ότι η Αγγελική της είπε ψέματα. Η Αγγελική κεραυνοβολείται, με αυτή την πληροφορία!

Δείτε τo sneak preview:

Advertisement

Η σειρά «Αγγελική» δεν θα προβληθεί την Πέμπτη 25/2/2021. Η σειρά θα προβάλλεται κανονικά από τη Δευτέρα 1η Μαρτίου , και κάθε Δευτέρα έως Πέμπτη, στις 22:00.

Δείτε απόψε Τρίτη 23 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 88

Advertisement

Ο Στέφανος παραδέχεται στη Τζένη πως δεν είναι πλέον ερωτευμένος μαζί της και θέλει να χωρίσουνε, πράγμα που αναγκάζει τη Τζένη να τον ρωτήσει ξεκάθαρα αν είναι λόγω της Αγγελικής. Η Αγγελική προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την κατάσταση του Δημήτρη και να τον αναγκάσει να της ομολογήσει όσα έχει κάνει, αλλά τελευταία στιγμή τους πιάνει η Αθηνά. Η Λένα αποφασίζει να βρει το Θωμά και να λύσουν μια και καλή την παρεξήγηση με τη Μαριάνθη. Η Σοφία συνειδητοποιεί πως παρά τις προσπάθειές της είναι δύσκολο να κρατήσει τον Παύλο έξω απ’ τη ζωή της. Τέλος, η Τζένη δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον ντετέκτιβ που της αποκαλύπτει κάτι για το παρελθόν της Αγγελικής.

Συμμετέχει η Αθηνά Καραγιώτη στο ρόλο της ψυχιάτρου του Δημήτρη Αργυρού.

Δείτε αύριο Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου– Επεισόδιο 89

Μετά την αποκάλυψη της Τζένης, η Αγγελική επικοινωνεί με τον ντετέκτιβ για να μάθει αν είναι όντως αλήθεια το ότι το μωρό που γέννησε δεν ήταν νεκρό. Την ίδια στιγμή ο Μιχάλης μετά από έναν καβγά με τον Αποστόλη, καταλήγει να του πει την αλήθεια για την ταυτότητα της Αγγελικής. Ο Νικόλας μιλάει στην Αθηνά για τα όσα προσπάθησε να του εξομολογηθεί ο Δημήτρης στο δωμάτιό του, πράγμα που την αναγκάζει να πάρει ακόμα πιο δραστικά μέτρα για την απομόνωσή του. Τέλος, η Σοφία περνάει ένα βράδυ στην πόλη με τον Ανδρέα, το αφεντικό της, καταφέρνοντας για πρώτη φορά να δει πως θα ήταν η ζωή της χωρίς τον Παύλο. Σε μια κρίση θυμού, ο Παύλος εμφανίζεται στο οικογενειακό τραπέζι στο σπίτι των Αργυρών απειλώντας να αποκαλύψει τα πάντα.

Η σειρά «Αγγελική» δεν θα προβληθεί την Πέμπτη 25/2/2021. Η σειρά θα προβάλλεται κανονικά από τη Δευτέρα 1η Μαρτίου , και κάθε Δευτέρα έως Πέμπτη, στις 22:00.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement