«Αγγελική» – Sneak Preview – Θα δεχθεί πίσω η Σοφία τον Παύλο;

Θα  δεχθεί πίσω η Σοφία (Δήμητρα Σιγάλα)  τον Παύλο (Ιωάννη Παπαζήση); Η απάντηση απόψε στην «Αγγελική»,  στις 21:00,  στον Alpha.

Advertisement

Δείτε απόψε- Δευτέρα 30 Νοεμβρίου

Ο Χάρης ζητάει εξηγήσεις απ’ τον Παύλο για την απόφαση της Σοφίας……. Ο Στέφανος πάει την Αθηνά για την θεραπεία της στην κλινική, όπου έρχεται ακόμα πιο κοντά με την Αγγελική και της ανοίγεται. Η Κατερίνα λέει στη Λένα και στον Θωμά ότι ξεπέρασε τον Μιχάλη, κάτι που βάζει τη Λένα σε υποψίες ότι η Κατερίνα είναι ερωτευμένη με τον Δημήτρη. Η Σοφία είναι χάλια ύστερα απ’ τον χωρισμό της με τον Χάρη, ενώ ο Δημήτρης προσπαθεί να ψαρέψει τον Αποστόλη τι έλεγε ο Παναγιώτης στην ταβέρνα το προηγούμενο βράδυ. Ο Θωμάς δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη απ’ τη Μαριάνθη που θα τον φέρνει σε δύσκολη θέση. Ο Δημήτρης αναγκάζεται να πάει στο αστυνομικό τμήμα όπου προσπαθεί να αποφύγει την διαδικασία της αναγνώρισης απ’ το θύμα.

Advertisement

Στο αστυνομικό τμήμα ο κλοιός φαίνεται να σφίγγει για τον Δημήτρη, ενώ ταυτόχρονα αποκαλύπτεται  το ενδιαφέρον του για τον Παναγιώτη στην Αγγελική και τον Μιχάλη από τον Αποστόλη, ο οποίος θέλει να μάθει την αλήθεια. Ο Στέφανος είναι με την Τζένη και περιμένουν τα αποτελέσματα από το τεστ εγκυμοσύνης, ενώ στο κτήμα επιστρέφει η Ελένη που απαιτεί να μιλήσει με την Αθηνά. Ο Νικόλας είναι με την Ιωάννα και φλερτάρουν, αλλά τα πράγματα παίρνουν άλλη τροπή. Ο Μιχάλης ετοιμάζεται να πάει να βρει τον Παναγιώτη με την Αγγελική, όταν ο Στέφανος του ζητάει να πάρει τη Δανάη από το σχολείο καθυστερώντας τον και δίνοντας το περιθώριο στον Δημήτρη να τον βρει πρώτος. Στο σχολείο η Αγγελική θα έρθει αντιμέτωπη με αυτό που έψαχνε. 

Δείτε αύριο Τρίτη, 1η Δεκεμβρίου

Advertisement

Η Αγγελική έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον τέταρτο από το βράδυ του βιασμού, την ίδια στιγμή που ο Παύλος πέφτει πάνω στην Ελένη και εκείνη αρπάζει την ευκαιρία να του συστηθεί. Παράλληλα, ο Δημήτρης προσπαθεί να εξαφανίσει τα ίχνη του Παναγιώτη, όσο ο Μιχάλης συνεχίζει να τον αναζητά. Μία συνάντηση του Αποστόλη με την Δανάη έρχεται να περιπλέξει τα πράγματα ανάμεσά τους, ενώ ο Νικόλας, βρίσκεται στριμωγμένος όταν ο Γιάννης διεκδικεί το ποσό που του χρωστάει. Ο Δημήτρης που αισθάνεται πως η Όλγα απειλεί την σχέση του με την Κατερίνα, αποφασίζει να την αντιμετωπίσει. Μέσα σε όλο αυτό, η Αθηνά βιώνει όλο και πιο έντονα τις παρενέργειες της θεραπείας της που αρχίζουν να την καταβάλλουν.

Ο Παναγιώτης είναι εξαφανισμένος και η Αγγελική πιστεύει ότι κρύβεται ο Δημήτρης πίσω από αυτή την εξαφάνιση.  Ο Δημήτρης κρύβει τα «τρόπαια» του από τις σεξουαλικές επιθέσεις σε μια κρυψώνα που δύσκολα θα μπορούσε κάποιος να ανακαλύψει. Η Σοφία αναπολεί την κοινή ζωή με τον Παύλο, αλλά εκείνος δείχνει να μην έχει πλέον καμία διάθεση για επανασύνδεση. Ο Μιχάλης μαθαίνει για τον Δημήτρη και την Κατερίνα. Ο γιατρός ανακοινώνει στην Αθηνά κάτι που θα την εξοργίσει. Οι Αργυροί ετοιμάζονται για την επικύρωση της συμφωνίας με τους Βρετανούς, αλλά όλα ανατρέπονται την τελευταία στιγμή. Η Αγγελική βάζει μπροστά το σχέδιο για να εκδικηθεί τον Τολέγα, τον τέταρτο από τους βιαστές της.

Δείτε το Sneak Preview εδώ  

«Αγγελική», Δευτέρα και Τρίτη, στις 21:00

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement