Αγγελική: Σοφία ή Τζένη; Τι θα επιλέξει ο Παύλος; (Δείτε απόψε 6/10)

Στην κάμερα της εκπομπής Pop Up μίλησε ο πρωταγωνιστής της σειράς Αγγελική, Γιάννης Παπαζήζης. Ο ηθοποιός έκανε αποκαλύψεις για τη συγκλονιστική συνέχεια της σειράς που έχει καθηλώσεις το τηλεοπτικό κοινό.

Advertisement

Δείτε παρακάτω όλα όσα είπε και τη συγκλονιστική συνέχεια στο αποψινό επεισόδιο.

Ο Ιωάννης Παπαζήσης πρωταγωνιστεί στη σειρά του Alpha,  «Αγγελική», και υποδύεται τον «κακό» αδελφό της οικογένειας Αργυρού, τον Παύλο.  Συμμετείχε στην κακοποίηση ενός κοριτσιού όταν ήταν έφηβος αλλά … «όχι. Δεν έχει τύψεις γι αυτό» , εξηγεί στην κάμερα του Pop Up ο Ιωάννης Παπαζήσης. «Είναι ένα παιδί που έχει στόχους και θα έκανε ο,τιδήποτε για να κερδίσει αυτά που θέλει».  Σε αυτή τη φάση της ζωής του ο Παύλος  έχει  να αντιμετωπίσει ένα δίλημμα: Σοφία ή Τζένη; Τη σύζυγο ή την ερωμένη;  Τι θα επιλέξει ο Παύλος; «Το σενάριο θέλει να αγαπάει τη γυναίκα του, Σοφία, περισσότερο» απαντά ο πρωταγωνιστής. Γι αυτό και τη διεκδικεί.

Advertisement

Δείτε απόψε , Τρίτη 06 Οκτωβρίου, στις 21:00

Η Αγγελική δέχεται επίθεση απ’ τη Λένα η οποία την κατηγορεί για τον χωρισμό του Μιχάλη με την Κατερίνα. Η Αθηνά περιμένει τον γιατρό να της δώσει τ’ αποτελέσματα των εξετάσεων της, τα οποία θα τη φέρνουν αντιμέτωπη με μια δύσκολη απόφαση. Ο Στέφανος με την Δανάη πάνε στο ορφανοτροφείο για να μάθουν ποιοι είναι οι βιολογικοί της γονείς. Η Τζένη δέχεται μια επίσκεψη απ’ τον πατέρα της, ο οποίος της λέει να πείσει τον Στέφανο να συνεργαστεί μαζί του επενδύοντας ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Η Κατερίνα επιστρέφει στο σπίτι των Αργυρών και ο Μιχάλης με την Αγγελική ψάχνουν τρόπο να την προστατέψουν από τον Δημήτρη. Ο Παύλος βλέπει  τη Σοφία στο σπίτι με τον δικηγόρο της και τυφλωμένος από ζήλια, του επιτίθεται. Η Κατερίνα έχει έντονη ναυτία και ο Δημήτρης υποψιάζεται ότι είναι έγκυος από το Μιχάλη.

Advertisement

«Αγγελική», Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement