«Αγγελική»: Τα βασανιστήρια της ξεκινούν

Ένα ακόμη δυνατό επεισόδιο έρχεται απόψε στην «Αγγελική» στον Alpha αφού η κεντρική ηρωίδα θα βρεθεί δεμένη χειροπόδαρα σε μια εγκαταλελειμμένη αποθήκη στη μέση του πουθενά.

Advertisement

Όλα όσα θα δούμε:

Η Αγγελική έχει απαχθεί από τον Γιάννη και βρίσκεται δεμένη χειροπόδαρα σε μια σε μια εγκαταλελειμμένη αποθήκη στη μέση του πουθενά. Ξυπνάει και βλέπει τον Γιάννη τον οποίο και αναγνωρίζει αμέσως. Η Αγγελική τον ρωτάει ποιος βρίσκεται πίσω από την απαγωγή. Ο Γιάννης αρνείται να της δώσει σαφή απάντηση και αφήνει να υπονοηθεί ότι είναι η τιμωρία της που τους κάρφωσε στους μπάτσους εκείνη τη μέρα που ήταν με το Νικόλα και κατέληξε στη φυλακή. Για να τον προκαλέσει του λέει πως αποκλείεται όλο αυτό να το έχει οργανώσει μόνος του, με αποτέλεσμα να τον εξοργίσει και να τη χτυπήσει. Τα βασανιστήρια της Αγγελικής μόλις ξεκινούν. Στην προσπάθεια της να ξεφύγει, προσπαθεί να στρέψει τον Γιάννη εναντίον των Αργυρών και να του δώσει να καταλάβει ότι τον εκμεταλλεύονται. Όμως η εξέλιξη είναι διαφορετική….

Advertisement

Η Αθηνά με τον Στέφανο και τον Παύλο προσπαθούν να βρουν μια λύση για το πώς μπορούν να εντοπίσουν τα χρήματα που τους έκλεψε ο Χανδρινός γιατί τα έχουν πραγματικά ανάγκη αν θέλουν να ανακάμψει η εταιρία. Θεωρώντας πως η Τζένη γνωρίζει που βρίσκονται, η Αθηνά αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να πάει να της μιλήσει η ίδια, προσπαθώντας να την πείσει να συνεργαστεί. Τα πράγματα δεν πάνε όμως όπως τα περιμένει. Όλη η οικογένεια των Ζάχων κάνουν ένα τραπέζι για να γιορτάσουν την επιστροφή της Λένας στο σπίτι. Η Σοφία πάει τα παιδιά να δούνε το σπίτι που θέλει να νοικιάσουν όπου και τους ανακοινώνει ότι αυτή κι ο μπαμπάς τους δεν θα ξαναείναι μαζί. Η Ζωή, ανησυχώντας που η Αγγελική δεν εμφανίστηκε στο ραντεβού τους, πάει αρχικά στον Στέφανο για να τον ρωτήσει αν γνωρίζει κάτι και στην συνέχεια στον Μιχάλη, από τον οποίο και θα ζητήσει τη βοήθειά του.

Δείτε το trailer εδώ:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement