ΑΝΤ1: Πρεμιέρα στην Prime time ζώνη – Αυτή η σειρά έρχεται να καλύψει το κενό των Άγριων Μελισσών

Πρεμιέρα έχουμε απόψε στην prime time ζώνη του ANT1. Οι Άγριες Μέλισσες ολοκληρώθηκαν με σημαντικά ποσοστά τηλεθέασης αλλά ο σταθμός δεν επαναπαύεται ούτε το Καλοκαίρι.

Advertisement

Η σειρά Velvet που μεταδιδόταν στις 21:00 αλλάζει ώρα και από απόψε την αρχή στην prime time ζώνη του σταθμού θα κάνει η σειρά «Κλινική» την οποία υπογράφουν οι απόφοιτοι της σχολής σεναρίου του ΑΝΤ1.

Αληθινά περιστατικά. Περίπλοκες ιατρικές υποθέσεις. Έντονες προσωπικές και δραματικές ιστορίες. «Η ΚΛΙΝΙΚΗ» κάνει πρεμιέρα απόψε, Δευτέρα 11 Ιουλίου, στις 21:00 και φέρνει σε πρώτο πλάνο όλα όσα συμβαίνουν μέσα σε μία κλινική.

Advertisement

Από Δευτέρα έως και Πέμπτη, κάθε επεισόδιο θα αφηγείται τρία διαφορετικά περιστατικά, τα οποία είναι βασισμένα σε πραγματικά γεγονότα. Μία scripted reality σειρά, η οποία, μέσα από τα μάτια γιατρών και νοσηλευτών, εστιάζει στο συναίσθημα και το δράμα, χωρίς, όμως, να λείπει το χιούμορ και οι στιγμές χαράς. Εδώ, κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή με τις σκέψεις, αλλά και τα συναισθήματα όλων να παρεμβάλλονται στην εξιστόρηση με τη βοήθεια ενός αφηγητή.

Στην «ΚΛΙΝΙΚΗ», γιατροί και νοσηλευτές παίρνουν αποφάσεις ζωής και θανάτου, αλλά δεν σηκώνουν ποτέ τα χέρια ψηλά. Ο σκοπός τους είναι να σώζουν ζωές, δίνοντας καθημερινές μάχες με σωματικές, ψυχιατρικές, γενετικές αλλά και εξαιρετικά σπάνιες ασθένειες.

Advertisement

Όλοι προσπαθούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της δουλειάς, αλλά και στα δεδομένα της, συχνά, πολύπλοκης προσωπικής τους ζωής.

Το σενάριο, αλλά και τους διαλόγους της «ΚΛΙΝΙΚΗΣ» υπογράφουν απόφοιτοι της ΣΧΟΛΗΣ ΣΕΝΑΡΙΟΥ του ΑΝΤ1.

Advertisement
  • Περισσότερα άρθρα για:
  • ΑΝΤ1

Διαβάστε επίσης

Advertisement