Αποκλειστικό ρεπορτάζ «Άγριες Μέλισσες»: Οι μεγάλες ανατροπές της 3ης σεζόν

Όπως όλοι γνωρίζετε, η τρίτη σεζόν της σειράς «Άγριες μέλισσες» δεν θα θυμίζει σε τίποτε αυτά που μέχρι τώρα ξέρατε! Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του TV24 σας αποκαλύπτει όσες αλλαγές θα δείτε στον νέο κύκλο από Σεπτέμβριο.

Advertisement

Από την Γιάννα Παπανικολάου

Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ

Advertisement

Η τρίτη σεζόν της σειράς «Άγριες μέλισσες» θα είναι τελείως διαφορετική από αυτή που μέχρι σήμερα ξέρατε. Το μόνο που θα παραμείνει αμείωτο θα είναι το μίσος Σεβαστών και Σταμίρη, όλα τα άλλα θα είναι αλλιώτικα. Κι αυτό γιατί θα έχουμε μπει πλέον στα μαύρα χρόνια της χούντας και όλων οι ιστορίες θα έχουν να κάνουν με το δικτατορικό καθεστώς και τα εμπόδια/βασανιστήρια από την εξουσία!

Οι αριστεροί χαρακτήρες της σειράς (Προκόπης) όπως και οι φιλοβασιλικοί (Παναγιώτης) θα κινδυνεύουν και θα περάσουν διά πυρός και σιδήρου. Ανάμεσα σε αυτούς θα βρίσκονται και η Ελένη με τον Λάμπρο, που αν και δεν είδαμε ξεκάθαρα ποτέ τα πολιτικά τους φρονήματα, ωστόσο ο ξεσηκωμός που έκαναν με τους αγρότες, αλλά και οι φιλελεύθερες απόψεις τους για μια ελεύθερη κοινωνία, θα είναι το κόκκινο πανί για όλα όσα τους περιμένουν στο μέλλον. Πάντα με εντολή του Δούκα και της Μυρσίνης, που όλη την επόμενη σεζόν θα την περάσουν σύμφωνα με το σενάριο στη Λάρισα.

Advertisement

Η Πηνελόπη θα έχει φύγει στο Παρίσι, αλλά κάποιες καταστάσεις θα τη φέρουν πίσω, η Ανέτ θα εμφανιστεί για μερικά επεισόδια και μετά θα πεθάνει από καρδιά, ο Κωνσταντής και ο Νικηφόρος θα παλέψουν κι εκείνοι για να βρουν ξανά τα πατήματά τους, ενώ η Ασημίνα και η Δρόσω θα συνεχίσουν να είναι στο πλευρό τους. Προβλήματα θα αντιμετωπίσουν και ο Προύσαλης με τον Τόλλια, οι οποίοι λόγω της χούντας και του γεγονότος ότι κατέχουν θέσεις εξουσίας, πολλές φορές θα αναγκαστούν να πάρουν αποφάσεις που θα δυσαρεστήσουν τους άλλοτε αγαπημένους συγχωριανούς, ενώ τέλος ο Μελέτης, όπως ήδη είδαμε και στον β΄ κύκλο, θα γίνει ακόμη ένας βασανιστής της χούντας!

Τέλος, η Βιολέτα θα συνεχίσει να έχει το καφενείο της αλλά θα είναι τελείως διαφορετική, τόσο σε χαρακτήρα όσο και σε όψη, αφού θα θρηνεί τον χαμό του αγαπημένου της άντρα!

ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΑΦΑΝΙ & ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΚΗΝΙΚΑ

Η φωτιά που προκλήθηκε από την εντολή που έδωσε η Μυρσίνη, είχε σαν αποτέλεσμα να καεί το σπίτι των αδελφών Σταμίρη, αλλά και άλλων κατοίκων του Διαφανίου.

Έτσι με τον τρίτο κύκλο και τις νέες ιστορίες, το χωριό που μέχρι τώρα ξέρατε, να το ξεχάσετε! Ναι μεν τα καταστήματα θα παραμείνουν, αλλά θα έχουν τελείως διαφορετική όψη.

Ήδη έχουν αρχίσει να στήνονται τα νέα σκηνικά όπου θα είναι το σπίτι της Ελένης και του Λάμπρου, το σπίτι της Ασημίνα και της Δρόσως, αλλά και το σπίτι του Δούκα και της Μυρσίνης στη Λάρισα, όπου υποτίθεται θα ζουν πια. Όσο για το σπίτι των Σεβαστών στο Διαφάνι, αυτό θα αλλάξει επίπλωση και διαμόρφωση καθώς εκεί πλέον θα μένουν άνθρωποι της χούντας, που φυσικά θα παίρνουν τις απαραίτητες εντολές από τον Δούκα για να κάνει τη ζωή των αδελφών Σταμίρη κόλαση!

Η συνέχεια αποκλειστικά στο περιοδικό TV24 που κυκλοφορεί την Παρασκευή 4/6.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement