Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Το Maestro είναι ένα ερωτικό γράμμα προς την Ελλάδα»

Συνέντευξη στο αμερικανικό δίκτυο ABC παραχώρησε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και όπως ήταν φυσικό μίλησε και για το «Maestro». Ο ηθοποιός που είναι και ο δημιουργός της σειράς «Maestro» που προβάλλεται στο Netflix, ανέφερε πως δεν περίμενε ποτέ την επιτυχία που θα είχε η σειρά: «Για να σας πω την αλήθεια, δεν ήξερα ότι θα είχε τέτοια επιτυχία».

Advertisement

Ο τηλεοπτικός Ορέστης είπε ακόμη: «Υπάρχει κάτι για όλους: ρομάντζο, απαγορευμένη αγάπη, φόνος και αντιμετώπιση δύσκολων θεμάτων όπως η ομοφοβία και η ενδοοικογενειακή βία».

Δεν μπορώ να γράψω χωρίς να μιλήσω για όσα συμβαίνουν γύρω μου» τόνισε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. «Πρόκειται για μια ιστορία αγάπης, αλλά και για κοινωνικά ζητήματα, πράγμα που κάνει την ιστορία τόσο επίκαιρη και τους χαρακτήρες τόσο σχετικούς».

Advertisement

«Είναι ένα ερωτικό γράμμα στην Ελλάδα».

«Περνούσα τα καλοκαίρια μου με την γιαγιά μου σε αυτό το νησί. Είναι ένα καταπληκτικό μέρος. Έχει τόση ομορφιά και φως. Ήξερα ότι αυτό θα βοηθούσε στη σύνδεση με ένα παγκόσμιο κοινό, επειδή το νησί είναι ένας χαρακτήρας από μόνος του στη σειρά», είπε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Advertisement

Σχετικά, με τη μουσική της σειράς, ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος δήλωσε ότι είναι ένας αυτόνομος χαρακτήρας στο «Maestro». «Για μένα, η μουσική είναι ζωή. Είναι αυτό που μου δίνει έμπνευση», πρόσθεσε.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement