Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Η ανάρτηση που έκανε για την κορυφαία του σκηνή στις «Άγριες Μέλισσες»

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για το μεγάλο φινάλε της σειράς «Άγριες Μέλισσες» και παρά την χαμηλή επίδοση της τελευταίας σεζόν σε σχέση με τις άλλες δύο, το ενδιαφέρον του κοινού θα είναι μεγάλο.

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος για τις ανάγκες της σειράς έκανε επίσκεψη σε σχολείο για τυφλούς και μας χάρισε μία υπέροχη σκηνή.

Advertisement

Με αφορμή αυτή τη σκηνή, ο τηλεοπτικός Λάμπρος έκανε μία ξεχωριστή ανάρτηση στο προφίλ που έχει στο Instagram, γράφοντας:

«Είναι πολύς ο κόσμος που δεν γνωρίζουμε, που δεν έχουμε αντιληφθεί ή που φευγαλέα προσπερνάμε. 3 χρόνια γεμάτα στιγμές μοναδικές, γνωρίζοντας ανθρώπους… μα θα σταθώ σε αυτήν. Σε αυτά τα παιδιά που μου θύμισαν πώς είναι ο φωτεινός λόγος και δρόμος για να ανακαλύψουμε τον κόσμο εκεί έξω και να τον αγκαλιάσουμε. Όχι πως δεν τον γνωρίζουμε απλώς τείνουμε να τον αμελούμε συχνά.

Advertisement

Όπως έλεγε και ο Ελύτης “πάντα πάντα περνάς τη φωτιά για να φτάσεις τη λάμψη” και έτσι αυτή η σκηνή θα είναι για εμένα μέσα στα 3 χρόνια των Άγριων Μελισσών, ΑΥΤΗ Η ΑΝΕΞΙΤΗΛΗ. Με τη δική τους φωτιά και τη δική τους λάμψη που μου υπενθυμίζουν την αξία της ομορφιάς και της διαφορετικότητας. Της δύναμης και της θέλησης Ευχαριστώ!».

Advertisement
Advertisement
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ