Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Η ανάρτηση που έκανε για την κορυφαία του σκηνή στις «Άγριες Μέλισσες»

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για το μεγάλο φινάλε της σειράς «Άγριες Μέλισσες» και παρά την χαμηλή επίδοση της τελευταίας σεζόν σε σχέση με τις άλλες δύο, το ενδιαφέρον του κοινού θα είναι μεγάλο.

Advertisement

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος για τις ανάγκες της σειράς έκανε επίσκεψη σε σχολείο για τυφλούς και μας χάρισε μία υπέροχη σκηνή.

Με αφορμή αυτή τη σκηνή, ο τηλεοπτικός Λάμπρος έκανε μία ξεχωριστή ανάρτηση στο προφίλ που έχει στο Instagram, γράφοντας:

Advertisement

«Είναι πολύς ο κόσμος που δεν γνωρίζουμε, που δεν έχουμε αντιληφθεί ή που φευγαλέα προσπερνάμε. 3 χρόνια γεμάτα στιγμές μοναδικές, γνωρίζοντας ανθρώπους… μα θα σταθώ σε αυτήν. Σε αυτά τα παιδιά που μου θύμισαν πώς είναι ο φωτεινός λόγος και δρόμος για να ανακαλύψουμε τον κόσμο εκεί έξω και να τον αγκαλιάσουμε. Όχι πως δεν τον γνωρίζουμε απλώς τείνουμε να τον αμελούμε συχνά.

Όπως έλεγε και ο Ελύτης “πάντα πάντα περνάς τη φωτιά για να φτάσεις τη λάμψη” και έτσι αυτή η σκηνή θα είναι για εμένα μέσα στα 3 χρόνια των Άγριων Μελισσών, ΑΥΤΗ Η ΑΝΕΞΙΤΗΛΗ. Με τη δική τους φωτιά και τη δική τους λάμψη που μου υπενθυμίζουν την αξία της ομορφιάς και της διαφορετικότητας. Της δύναμης και της θέλησης Ευχαριστώ!».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement