Δυνατό Spoiler για «Άγριες Μέλισσες»: Την απόλυτη φρίκη θα βιώσει ο Μάνος Βόσκαρης στα χέρια των κρατουμένων

Η αρχή του τέλους έχει ξεκινήσει και η θεία δίκη φτάνει για τον ήρωα της σειράς που κατέστρεψε τις ζωές δεκάδων γυναικών. Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει στην εφημερίδα ON Time η Σίσσυ Μενεγάτου για τις «Άγριες Μέλισσες», ο Μάνος Βόσκαρης στην φυλακή θα ζήσει την απόλυτη φρίκη αφού τον περιμένουν παλιοί κρατούμενοι που τους έκανε τη ζωή τους κόλαση. Οι φυλακισμένοι θα αποφασίσουν να τον τιμωρήσουν με τον πιο σκληρό τρόπο.

Advertisement

Όλα όσα αποκαλύπτει η εφημερίδα:

Ο Μάνος Βόσκαρης θα δώσει τέλος στη ζωή του μέσα στις φυλακές όπου θα καταλήξει, η λύτρωση όμως δεν θα έρθει έτσι ανώδυνα. Οι σεναριογράφοι ετοιμάζουν μια ανατρεπτική… έξοδο για τον Βόσκαρη. Το τέλος του φτάνει και θα σοκάρει, γιατί θα είναι το ίδιο σκληρό όπως και αυτός.

Advertisement

Το τελευταίο παρ’ ολίγον θύμα του, η Σοφούλα, με την βοήθεια της Ελένης και του εισαγγελέα θα δώσει στον Βόσκαρη τη χαριστική βολή στις Άγριες Μέλισσες. Αυτή θα τον καταδώσει στη Χωροφυλακή. Στο δικαστήριο που θα γίνει θα φέρει σπουδαία στοιχεία για τον άντρα της. Συγκλονιστικές αναμένεται να είναι οι σκηνές και οι καταθέσεις στο δικαστήριο, όπου θα βγουν στο φως όλα τα εγκλήματα του Βόσκαρη.

Τα ενοχοποιητικά στοιχεία θα είναι ατράνταχτα κι αυτό για το οποίο πάσχιζε τόσα χρόνια η Ελένη θα γίνει πραγματικότητα. Ο Βόσκαρης θα καταδικαστεί να περάσει την υπόλοιπη ζωή του στη φυλακή. Θα περάσει τη σιδερόφρακτη πόρτα των φυλακών, αλλά η μοίρα θα παίξει στις Άγριες Μέλισσες σκληρό παιχνίδι.

Advertisement

Ο Μάνος Βόσκαρης, παλαιότερα, ήταν διευθυντής στις ανδρικές φυλακές Κέρκυρας. Για κακή του τύχη, λοιπόν, στη φυλακή τον περιμένουν παλιοί κρατούμενοι που τους έκανε τη ζωή τους κόλαση. Οι φυλακισμένοι θα αποφασίσουν να τον τιμωρήσουν με τον πιο σκληρό τρόπο. Θα τον κακοποιήσουν ευνουχίζοντάς τον και αφήνοντάς τον να πεθάνει μέσα σε φρικτούς πόνους από αιμορραγία!

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement