«Έξαψη»: Ένα αναπάντεχο, τραγικό γεγονός έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα, για ακόμα μια φορά

Συνταρακτικά γεγονότα, υποψίες και σφοδρές συγκρούσεις ανατρέπουν τις ζωές των πρωταγωνιστών στην «Έξαψη» αυτή την εβδομάδα. Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:00 στο MEGA.

Advertisement

Δευτέρα 24 Μαΐου – Επεισόδιο 55

Η Μαρίνα καλείται να διαλέξει ανάμεσα στο καθήκον και το ένστικτό της. Η άβολη συνάντηση Αλέξανδρου, Κλαίρης, Τίμου, Τζόυς, έχει μια απρόσμενα καλή κατάληξη. Ο Θάνος αποκαλύπτει στη Βίκυ τα συναισθήματά του για εκείνη. Η μεγάλη έκρηξη της Ίριδας, μπροστά στη Ζωή, κάνει τη Βίκυ να την υποπτεύεται όλο και περισσότερο. Ο Μηνάς πασχίζει να αποδείξει ότι οι κατηγορίες που του έχουν αποδοθεί είναι άδικες. Ο Ορφέας δέχεται μεγάλη πίεση για την υπόθεση, που παραμένει άλυτη. Η Εβίτα και ο Αλέξανδρος καλούνται στο τμήμα Ναυπλίου για κατάθεση.

Advertisement

Δείτε το τρέιλερ:

Τρίτη 25 Μαΐου – Επεισόδιο 56

Advertisement

Η επιχείρηση του Ορφέα να πιάσει το Μηνά αποτυγχάνει παταγωδώς, πράγμα που τον στέφει εναντίον όλων. Ο Κωστής αποφασίζει να πάρει το μέρος του αδερφού του και να τον φυγαδεύσει. Η Εβίτα έρχεται σε σφοδρή σύγκρουση με την Ίριδα. Δε μπορεί να πιστέψει όλα αυτά που έμαθε για τη μητέρα της. Ο Γιάννος βοηθά το Παντοπωλείο της Κλαίρης, ακόμη και χωρίς να είναι εκεί. Η Μαρίνα ακροβατεί ανάμεσα στα πρέπει και τα θέλω της, κινώντας τις υποψίες του Ορφέα. Η Ίριδα καλείται ξανά στο τμήμα, μιας και τα άλλοθι της δεν ήταν έγκυρα.

Τετάρτη 26 Μαΐου – Επεισόδιο 57

Ένα αναπάντεχο, τραγικό γεγονός έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα, για ακόμα μια φορά. Ο Αλέξανδρος και η Εβίτα βρίσκονται σε σοκ. Ο Μηνάς σε αδιέξοδο. Η μοναδική του ελπίδα, για να αποδείξει την αθωότητά του, εξαφανίζεται. Στο πλευρό του είναι πάντα ο Κωστής. Ο Ορφέας ανακρίνει το Γιάννο, ελπίζοντας να του δώσει στοιχεία για το Μηνά, αλλά δεν καταφέρνει τίποτα. Ο Γιάννος αποζητά τη λύτρωση, διαλέγοντας έναν πολύ μοναχικό δρόμο. Ο Αλέξανδρος αποκαλύπτει στη Μαρίνα κάτι που τη βάζει σε υποψίες.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement