«Έξαψη»: Η Μαρίνα έρχεται μπροστά σε μια απροσδόκητη αποκάλυψη

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις και ανατροπές που κόβουν την ανάσα έρχονται και αυτή την εβδομάδα στην «Έξαψη». Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:00 στο MEGA.

Advertisement

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 16

Το εύρημα του Κωστή στην αγροικία θα οδηγήσει τη Μαρίνα στην Αθήνα, η οποία βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στα χνάρια του ενόχου για το ατύχημα της Βίκυς. Η Εβίτα γεμίζει υποψίες καθώς βλέπει τον Τζώρτζη έξω από το δωμάτιο της Βίκυς στο νοσοκομείο. Ο Αλέξανδρος έχει διαφύγει τον κίνδυνο και δίνει κατάθεση για το συμβάν στο Μηνά. Ο Τζώρτζης βρίσκεται αντιμέτωπος με τις φήμες που τον θέλουν να είναι ο υπαίτιος πίσω από τον ξυλοδαρμό του Αλέξανδρου.

Advertisement

Ο Γιάννος πιέζει τον Τίμο να τον βοηθήσει στις παρανομίες του. Η Κλαίρη πίσω στο Ναύπλιο υποπτεύεται τον Γιάννο για την επίθεση κατά του Αλέξανδρου στον όρμο. Μόλις επιβεβαιωθούν οι υποψίες της Κλαίρης για την ενοχή του Γιάννου, οι συνέπειες θα είναι ολέθριες και για τους δύο.

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 17

Advertisement

Θέλοντας να καταστρέψει κάθε δεσμό με τον Γιάννο, η Κλαίρη καταστρέφει το Κτήμα και καταφεύγει στο μοναστήρι για να βρει γαλήνη και ψυχική ηρεμία με τη βοήθεια μιας παλιάς της γνώριμης μοναχής. Εκεί θα συναντήσει ένα κοριτσάκι, την Αγάπη που θέλει να αναλάβει η Κλαίρη την αναδοχή της. Η Εβίτα ανακαλύπτει τα ψέματα του Αλέξανδρου και έρχεται πιο κοντά με τον Κωστή για να τη βοηθήσει να βρει απαντήσεις. Η Μαρίνα στην Αθήνα συνεχίζει τις έρευνες της και έρχεται μπροστά σε μια απροσδόκητη αποκάλυψη. Ο Τίμος έχοντας τον φόβο του Γιάννου φεύγει από το Ναύπλιο. Ο Αλέξανδρος μη μπορώντας να αντέξει μακριά από την Κλαίρη επιδιώκει τη συνάντησή τους στο μοναστήρι αλλά θα αποβεί μοιραία.

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 18

Η Εβίτα στο Μοναστήρι πιάνει την Κλαίρη και τον Αλέξανδρο επ’ αυτοφώρω. Η Μαρίνα με τα στοιχεία από το δεύτερο κινητό της Βίκυς, βρίσκεται πλέον σε απόσταση αναπνοής από τη σύλληψη του ενόχου. Η φιλία του Κωστή με την Εβίτα όμως βάζει σε υποψίες τη Μαρίνα και αρχίζουν να προκαλούνται ρωγμές στη σχέση τους. Η Τζόυ ξεκινά μαθήματα κιθάρας με τον Κωστή. Ο Γιάννος ζητά τη βοήθεια του Τζώρτζη για την αναδοχή του παιδιού για να μπορέσει να κάνει την Κλαίρη να γυρίσει σε αυτόν. Η Εβίτα ζητά από τον Αλέξανδρο να χωρίσουν. Ο Αλέξανδρος φεύγει από το σπίτι και είναι πλέον αβέβαιο για το αν θα καταφέρει να ξαναδεί την Κλαίρη.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement