«Έξαψη»: Η Μαρίνα καταρρέει όταν μαθαίνει ότι η αδερφή της έχει πέσει σε κώμα

Μεγάλες ανατροπές και συγκλονιστικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν έρχονται αυτή την εβδομάδα στην «Έξαψη».

Advertisement

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 10

Ο Τζώρτζης βρίσκεται σε δύσκολη θέση και νιώθει να βάλλεται από παντού. Η φυγή της Κλαίρης από το κτήμα τρελαίνει το Γιάννο και ο Μηνάς προσπαθεί να τον καθησυχάσει. Η βραδινή απουσία της Εβίτας από τη βίλα, τη φέρνει σε σύγκρουση, με όλη της την οικογένεια. Η Μαρίνα αρχίζει να εκμυστηρεύεται τις σκέψεις της για την υπόθεση της αδερφής της στον Κωστή. Οι ενδείξεις για την ύπαρξη ενός δεύτερου παλιού κινητού τηλεφώνου, μοιάζει να αποτελεί κλειδί για την υπόθεση της Βίκυς. Η Κλαίρη μαθαίνει για την εμπλοκή του Γιάννου στην υπόθεση του Αλέξανδρου και παίρνει τις αποφάσεις της.

Advertisement

Τρίτη 26 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 11

Η κατάθεση της Κλαίρης στο Μηνά ανατρέπει τα δεδομένα και αθωώνει τον Αλέξανδρο. Ο Μηνάς ενημερώνει τον Τζώρτζη για την κατάθεση της Κλαίρης. Η Μαρίνα καταρρέει όταν μαθαίνει ότι η αδερφή της έχει πέσει σε κώμα. Για να βρει τον ένοχο πίσω από την απόπειρα, δέχεται την πρόταση του Τζώρτζη να αποσπαστεί ως επικεφαλής στη φρουρά του. Η Μυρσίνη έρχεται σε ρήξη με τον Τζώρτζη και απειλεί την Κλαίρη να εξαφανιστεί από τη ζωή του Αλέξανδρου και της Εβίτας. Η Βάλια βάζει σε εφαρμογή ένα ακόμα σχέδιο για να δημιουργήσει πρόβλημα στον Κωστή. Ο Τίμος προειδοποιεί τον Αλέξανδρο για τον Γιάννο. Η Εβίτα καταρρακωμένη από τις αποκαλύψεις υποψιάζεται την σοβαρή εμπλοκή του πατέρα της στην υπόθεση της Βίκυς Βούλγαρη. Μόλις αποκαλυφθεί η σχέση της Κλαίρης με τον Αλέξανδρο, η Κλαίρη θα βρεθεί σε μεγάλο κίνδυνο.

Advertisement

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 12

O Γιάννος εκτός εαυτού κακοποιεί την Κλαίρη και η Κλαίρη φεύγει από το Κτήμα. Ο Αλέξανδρος αποφυλακίζεται και αποφασίζει να παραμείνει στο Ναύπλιο μέχρι να ηρεμήσει η κατάσταση χωρίς να δημιουργήσει πολιτικό πρόβλημα στον Τζώρτζη. Ο Μηνάς προσπαθεί να διώξει τον Κωστή από την Αγροικία και το Ναύπλιο, καθώς θεωρεί επικίνδυνη την παρουσία του. Ένα αντικείμενο που ξέχασε η Εβίτα στην Αγροικία θα γίνει αφορμή για να επιδιώξει ο Κωστής να την συναντήσει. Τα στοιχεία και οι ενδείξεις, που βρίσκει η Μαρίνα κατά του Τζώρτζη ολοένα και αυξάνονται. Ο Αλέξανδρος αναζητά την Κλαίρη αλλά δεν μπορεί να τη βρει πουθενά.

Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:00 στο MEGA.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement