«Έξαψη»: Η Βίκυ ξυπνάει και όλα έρχονται στο φως

Η Βίκυ ξυπνάει και όλα έρχονται στο φως. Καταιγιστικές εξελίξεις, απίστευτες ανατροπές και πολλές αποκαλύψεις θα παρακολουθήσουμε αυτή την εβδομάδα στην «Έξαψη». Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:00 στο MEGA.

Advertisement

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 19

Ο Κωστής αποκαλύπτει στην Εβίτα, ότι τα συναισθήματά του γι’ αυτήν μένουν αναλλοίωτα τόσα χρόνια μετά. Η Μαρίνα έρχεται αντιμέτωπη με μια ενέδρα από αγνώστους, που θέλουν να της αποσπάσουν τα στοιχεία που έχει για την υπόθεση της αδερφής της. Η Κλαίρη, συναντά τον Αλέξανδρο και του ανακοινώνει το τέλος της σχέσης τους, λόγω των ενοχών της προς την οικογένειά του.

Advertisement

Η Μαρίνα αποχωρεί από την υπηρεσία του Τζώρτζη και συνεχίζει αποφασισμένη τις έρευνές της. Οι μάσκες πέφτουν οριστικά μεταξύ Εβίτας Αλέξανδρου ενώ η Κλαίρη θέλοντας να εκδικηθεί το Γιάννο αποφασίζει να προβεί σε επικίνδυνες αποκαλύψεις.

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 20

Advertisement

Ο Αλέξανδρος και η Κλαίρη καταθέτουν εναντίον του Γιάννου για την επίθεση στον όρμο και φέρνουν τον Μηνά σε δύσκολη θέση. Ο Γιάννος συλλαμβάνεται. Ο Κωστής πέφτει θύμα μιας ακόμα πλεκτάνης της Βάλιας. Η Εβίτα έρχεται σε ρήξη με την Ίριδα, για τις ραδιουργίες της κατά του Κωστή σε συνεργασία με τη Βάλια. Η Κλαίρη αναλαμβάνει την αναδοχή της Αγάπης και παίρνει μια απόφαση σταθμό για τη ζωή της. Η Μαρίνα έχοντας συγκεντρώσει όλα τα στοιχεία κατά του ενόχου για την απόπειρα της αδερφής της, τα καταθέτει στη Μυρσίνη. Η σύλληψη του ενόχου γύρω από έγκλημα της Βίκυς Βούλγαρη, είναι προ των πυλών.

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 21

Ο Τζώρτζης οργανώνει τις κινήσεις του μέσα από τη φυλακή, χωρίς να αποκαλύπτει, σε κανέναν, τα σχέδιά του. Οι εφιάλτες στοιχειώνουν τη Βίκυ, φέρνοντας, παράλληλα, νέα στοιχεία στη μνήμη της. Ο Αλέξανδρος προσπαθεί να πλησιάσει την Εβίτα, η οποία, τον εκδικείται για την απιστία του. Ένα σακουλάκι κόκα βάζει τον Τίμο σε μπελάδες. Οι παρανομίες του Γιάννου κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν. Ο Τζώρτζης προσπαθεί, μέσω του Πέτρου, να αποκτήσει πλήρη έλεγχο στην εξέλιξη της υγείας της Βίκυς. Η Κλαίρη έρχεται ξανά αντιμέτωπη με το Γιάννο.

Guest Ρόλος από την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου

Πέτρος Βέργος (Πάνος Νάτσης)

Επιφανής ψυχίατρος, ψυχοθεραπευτής με καταγωγή από το Ναύπλιο και με σπουδές στο εξωτερικό. Η σχέση του με την οικογένεια Αξιώτη κρατά από μικρή ηλικία καθώς υπήρξε συμμαθητής της Εβίτας και βοηθήθηκε οικονομικά για να σπουδάσει από τον Τζώρτζη Αξιώτη. Ως Διευθυντής του ΚΕΦΙΑΠ Ναυπλίου, έχει αναλάβει προσωπικά την επίβλεψη και την αποθεραπεία της Βίκυς. Θα έρθει αρκετά κοντά με την ασθενή του αλλά η μυστική συναναστροφή του με τον Τζώρτζη, εγείρει ερωτηματικά για τις προθέσεις του

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement