Έξαψη – Spoiler: Αλέξανδρος και Κωστής πιάνονται στα χέρια για την Εβίτα

Έξαψη: Οι δύο άντρες έχουν πλέον πολλά να χωρίσουν και κανείς από τους δύο δεν είναι ψύχραιμος. Όμως η εξαφάνιση της Τζόυ θα φέρει τα πάνω-κάτω και θα αναστατώσει τη ζωή όλων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Τζόυ σοκάρεται όταν μαθαίνει, τυχαία, την αλήθεια για τον πατέρα της. «Ο Κωστής είναι ο πατέρας μου;», μονολογεί. Νιώθει ότι γκρεμίζεται όλη η ζωή της. Την ίδια ώρα η Εβίτα μιλά ανοιχτά στον Αλέξανδρο για το παρελθόν της με τον Κωστή. «Ήταν ο πρώτος μου έρωτας. Η μητέρα μου έκανε τα πάντα για να με απομακρύνει από εκείνον και τα κατάφερε στήνοντας πλεκτάνη. Κι εγώ την πίστεψα», του εξηγεί. Αλέξανδρος και Κωστής συναντιούνται και είναι παρόντες η Κλαίρη και ο Τίμος. Οι δύο άντρες έρχονται αντιμέτωποι, τόσο με την αλήθεια όσο και μεταξύ τους. Τα πνεύματα είναι οξυμένα. «Έχεις το θράσος να εμφανίζεσαι μπροστά μου;», του λέει ο Αλέξανδρος. «Μιλάς εσύ με τα όσα έχεις κάνει στην Εβίτα;», του απαντάει. «Την Εβίτα να μην την πιάνεις στο στόμα σου. Μακριά από εκείνη και την κόρη μου», είναι η δική του απάντηση. «Η Τζόυ είναι δική μου κόρη», είναι τα λόγια του Κωστή και πιάνονται στα χέρια. Ο Τίμος προσπαθεί να συγκρατήσει τον Κωστή και η Κλαίρη τον Αλέξανδρο. Όμως μια εξαφάνιση έρχεται να τους αναστατώσει όλους. Η Τζόυ αγνοείται. Η Εβίτα είναι στα όρια της κατάρρευσης και η Ιριδα πιέζει τον Τζώρτζη να ασχοληθεί με την οικογενειακή κρίση.

Η Εβίτα συναντά στην απελπισία της την Κλαίρη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η εξαφάνιση της Τζόυ έχει φέρει τα πάνω-κάτω στις ζωές όλων. Ο Αλέξανδρος ξεσπά μπροστά στην Κλαίρη. «Παράτα με. Έχω χάσει το παιδί μου, όλα έχουν διαλυθεί», της φωνάζει. Ο Τζώρτζης στέκεται στο πλευρό της Εβίτας, ενώ ο Κωστής περνάει τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του. Αυτή τη φορά δεν θα σταθεί τόσο δυνατός. Μετά από 17 χρόνια, χάνει τον έλεγχο της νηφαλιότητάς του. Η Εβίτα πάνω στην απελπισία της επισκέπτεται το παντοπωλείο της Κλαίρης. «Ξέρω ότι η κόρη μου έχει σχέση με τον αδελφό σου. Με εκείνον είναι; Η Τζόυ έχει εξαφανιστεί. Πάω να τρελαθώ», της λέει. Όμως η Κλαίρη δεν ξέρει τίποτα. Την ίδια ώρα ο Ορφέας και η Μαρίνα ενώνουν τις δυνάμεις τους στην υπόθεση της Βίκυς. Η Βίκυ βρίσκει το μαγνητοφωνάκι της κρυμμένο σε ένα απρόσμενο μέρος. Ο Ορφέας ανακαλύπτει κάτι που αλλάζει όλα τα δεδομένα της έρευνας.

Στο TV24 που κυκλοφορεί!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακολουθήστε το Daisy.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα μας τα νέα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ