Γη της Ελιάς Spoiler: Bόμβα στη Μάνη με τη δολοφονία – Το τραγικό φινάλε

Τραγικό θα είναι το φινάλε στη Γη της Ελιάς καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Μάνη θα βυθιστεί για άλλη μια φορά στο πένθος. Η δραματική σειρά του Mega θα συνεχίσει στον τρίτο κύκλο με μία ακόμη σημαντική απώλεια. Όπως διαβάζουμε στο περιοδικό MYTV και σε ρεπορτάζ της Μαίρης Καράμπελα, η συνέχεια θα είναι άκρως δραματική.

Advertisement

Ο λόγος για την Μυρτάλη η οποία δεν μπορεί να ξεπεράσει το γεγονός πως ο Αλέξης, πάνω στον εκνευρισμό του, τη χτύπησε. Έτσι, αποφασίζει να επισπεύσει τις διαδικασίες για να φύγει άμεσα από τη Μάνη και ενημερώνει την Ισµήνη ότι θέλει να της πουλήσει ένα ποσοστό από το εργαστήριο καλλυντικών

Από την άλλη, η Αθηνά εξομολογείται στη Μαργαρίτα ότι η Μυρτάλη σκοπεύει να χωρίσει τον Αλέξη και να μετακομίσει στο εξωτερικό. Την ίδια στιγμή, ο νεαρός ξεπερνάει ξανά τα όρια και απάγει τη Θεοδώρα, την κοπέλα που έχει πάρει υπό την προστασία της η μητέρα του.

Advertisement

Λίγες ώρες αργότερα, η Μυρτάλη συνειδητοποιεί πως ο σύντροφός της είναι πλέον ανεξέλεγκτος και αισθάνεται τον κλοιό να στενεύει γύρω της. Φοβάται πολύ για τη ζωή της και προκειμένου να γλιτώσει από τη µανία του και τη βίαιη συμπεριφορά του τού ρίχνει ηρεμιστικά χάπια στο τσάι του. Όμως, για κακή της τύχη, ο Αλέξης το αντιλαμβάνεται και θολώνει µε αποτέλεσμα να τη χτυπάει ξανά.

Η Μυρτάλη το µόνο που θέλει είναι να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της μακριά από εκείνον, αλλά τα σχέδιά της θα ανατραπούν για πάντα. Η κοπέλα θα πληρώσει µε τον χειρότερο τρόπο την επιλογή της να είναι μαζί του, καθώς ο Αλέξης, όπως θα δούμε στην πορεία της σειράς, πάνω σε µία έκρηξη ζήλιας και θυμού, θα τη σκοτώσει!

Advertisement

Όπως είναι φυσικό, η είδηση της δολοφονίας της σκάει σαν βόμβα στη Μάνη, µε όλους τους κατοίκους να θρηνούν για το άδοξο τέλος της Μυρτάλης.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement