Γη της ελιάς – Spoiler: Ποιος σχεδιάζει τη δολοφονία της Μυρτάλης;

Με νέα συγκλονιστικά επεισόδια αναμένεται να επιστρέψει στους δέκτες μας η σειρά «Γη της Ελιάς» το 2023. Δύο από τα πρόσωπα που πρόκειται να μας απασχολήσουν είναι ο Αλέξης και η Μυρτάλη. Σύμφωνα με δημοσίευμα του MYTV και το ρεπορτάζ του Παναγιώτη Μουλόπουλου, έρχονται τα πάνω κάτω καθώς αναμένεται να δούμε μεταξύ άλλων ένα σχέδιο δολοφονίας της Μυρτάλης.

Advertisement

Η κατάσταση της υγείας του νεαρού επιδεινώνεται, καθώς δεν παίρνει τα φάρμακά του όπως θα έπρεπε. Μάλιστα, μέρα με την ημέρα υποτροπιάζει όλο και πιο πολύ…

Φυσικά, ο Αλέξης θεωρεί υπαίτια τη Μυρτάλη και τη συμπεριφορά της γι’ αυτή την κατάληξη και προκειμένου να μη φτάσει στο σημείο να τη βλάψει, όπως στο παρελθόν, απομακρύνεται από κοντά της.

Advertisement

Γεγονός που παραξενεύει ιδιαίτερα την κοπέλα, η οποία προσπαθεί με κάθε τρόπο να επικοινωνήσει μαζί του και να μάθει τι πραγματικά έχει συμβεί ανάμεσά τους. Άλλωστε, εξαιτίας του Αλέξη χώρισε από τον Χρήστο και διέλυσε τη φιλία της με τη Μαρίνα. Όμως δεν καταφέρνει να τον προσεγγίσει, αφού εκείνος αρνείται να έρθει σε επαφή μαζί της.

Οι μέρες περνούν και η κατάσταση του Αλέξη, αντί να βελτιώνεται, χειροτερεύει σε ανησυχητικό βαθμό. Συγκεκριμένα, ξεσπάει σε όποιον βρεθεί μπροστά του, ακόμα και στη μητέρα του, τη Μαργαρίτα, με πρόφαση τη σχέση που έχει δημιουργήσει με τον Γεράσιμο.

Advertisement

Λίγο καιρό μετά, ο Αλέξης δεν αντέχει άλλο την απουσία της Μυρτάλης από την καθημερινότητά του και αρχίζει να την παρακολουθεί, χωρίς εκείνη να τον αντιληφθεί. Ωστόσο, ο νεαρός εκνευρίζεται και τρελαίνεται με τις κινήσεις της.

Έτσι, σχεδιάζει να τη σκοτώσει για να ηρεμήσει μια και καλή απ’ αυτήν και το κακό που του προκαλεί είτε είναι μαζί είτε όχι.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement