Η Αγγελική σε απόγνωση τρέχει χωρίς προορισμό και οι αναμνήσεις από το βράδυ του βιασμού της την κατακλύζουν

Οι αποκαλύψεις συγκλονίζουν την Αγγελική στο αποψινό επεισόδιο. Η Αγγελική τρελαίνεται και φεύγει τρέχοντας με σκοπό να βρει που είναι θαμμένος ο πατέρας της.

Advertisement

Η Αγγελική εμβρόντητη από το γεγονός ότι ο πατέρας της είναι θαμμένος στο κτήμα αποφασίζει ότι θα τον βρει και θα τον δικαιώσει, ενώ την πλημμυρίζουν οι αναμνήσεις από το τελευταίο βράδυ που τον είδε ζωντανό. Ο Αποστόλης έχει πει στην Αγγελική ότι άκουσε τον Δημήτρη να λέει στην Αθηνά ότι έχει σκοτώσει τον πατέρα της και τον έχει θάψει κάπου στο κτήμα. Η Αγγελική στο άκουσμα αυτής της πληροφορίας που τόσο καιρό υποψιαζόταν ότι έχει συμβεί αλλά δεν είχε στοιχεία για να το αποδείξει τρελαίνεται και φεύγει τρέχοντας. Τρέχει χωρίς προορισμό και χωρίς σκοπό και οι αναμνήσεις από εκείνο το βράδυ του βιασμού της την κατακλύζουν. Τρέχει μέχρι που εξαντλείται και πέφτει στο χώμα όπου πιστεύει ότι μπορεί να είναι θαμμένος ο πατέρας της.

Ο Αποστόλης αναστατωμένος ακυρώνει τα σχέδιά του με την Ιωάννα, η οποία μπαίνει σε υποψίες κι αποφασίζει να πάει στο κτήμα. Το βράδυ πριν από το γάμο, η Αθηνά προσπαθεί να πείσει τον Δημήτρη να αφήσει την Αγγελική πίσω του για πάντα, όμως μια της κουβέντα τον κάνει να φέρει στη μνήμη του τη δολοφονία του Σταμάτη ενώ η Κατερίνα ετοιμάζεται για το μπάτσελορ πάρτι της με τη Δανάη. Η Τζένη καλεί την Αγγελική για να της πει για τον δημοσιογράφο που ενδιαφέρεται να αποκαλύψει την ιστορία της. Όμως η Αγγελική έχει ήδη βρει τον τρόπο για να δώσει ένα τέλος.

Advertisement

Δείτε το sneak preview:

Δείτε το trailer:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement