«Η Γη της Ελιάς» – Ραγδαίες εξελίξεις απόψε: H ρήξη, ο χωρισμός και η συνάντηση που θα τα τινάζει όλα στον αέρα

Συγκλονιστικές εξελίξεις θα έχουμε απόψε στην σειρά Γη της Ελιάς με την παρουσία της Ράινα να έχει αναστατώσει τα περισσότερα ζευγάρια. Η σχέση της Χάιδως με τον Λυκούργο θα φτάσει σε οριακό σημείο και η ρήξη δεν θα αργήσει να έρθει.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς
Επεισόδιο 26.

O Φίλιππος, ταραγμένος από τη συμπεριφορά της Κατερίνας, ζητά τη συμβουλή του Λυκούργου και του Στάθη για το πώς να χειριστεί την κατάσταση. Και οι δύο του λένε να μην το πει στη Βασιλική. Ο Αλέξης σαμποτάρει την εκδρομή του Χρήστου και της Μυρτάλης, οι οποίοι αναγκάζονται να την ακυρώσουν. Η Μυρτάλη ξεσπά τα νεύρα της στην Ισμήνη και οι δυο συνεργάτιδες δεν θα αργήσουν να μαλώσουν. Ο Στάθης εξακολουθεί να κρατά σκληρή στάση απέναντι στην Εύα και η Βασιλική της προτείνει να κάνει υπομονή.

Ο Λυκούργος αποφασίζει να προχωρήσει τα σχέδια του γάμου του με τη Χάιδω, αλλά μία συνάντηση με τη Ράινα τινάζει στον αέρα την οικογενειακή του ησυχία. Η Ασπασία βλέπει τον Θανάση σε τρυφερό ενσταντανέ με την Αναστασία. Ο Κωνσταντίνος ζητά για μια ακόμα φορά από τον Δημοσθένη να τον αποδεσμεύσει από τις παρανομίες. Η Κατερίνα νιώθει τον κλοιό να στενεύει και ζητά από τους συνεργάτες της να επισπεύσουν την απαγωγή.

Advertisement

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement