Η Γη της Ελιάς – Spoiler: Ιδού ο εγκέφαλος του κυκλώματος

Η Γη της Ελιάς έρχεται ακόμη πιο συγκλονιστική στα επόμενα επεισόδια αφού ο αρχηγός του κυκλώματος αποκαλύπτεται. Ένας άνθρωπος έρχεται στη Μάνη και σκορπά τον τρόμο. Κανείς δεν είναι έτοιμος για αυτό που θα αντικρίσει. Κανείς δεν περιμένει πως αυτός ο άνθρωπος είναι ο εγκέφαλος του κυκλώματος που ευθύνεται για τα φρικτά αυτά εγκλήματα…

Advertisement

Ο Κωνσταντίνος ακολουθεί εντολές. Δείχνει διαρκώς πως υπακούει στις οδηγίες κάποιου ανώτερου μέλους. Κανείς δε τον έχει δει, κανείς δε γνωρίζει ποιος είναι αυτός. Όταν τα βήματά του τον οδηγήσουν στη Μάνη, τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο.

Όπως είχε αναφερθεί στο Youfly.com από τον Άκη Φωτόπουλο, ο Δημοσθένης, ο ξάδελφος του Στάθη, αποτελεί μέρος της μαφίας. Μόλις φτάσει στην Αρεόπολη και τον αντικρίσει ο Κωνσταντίνος, θα αρχίσει να τρέμει. Γιατί, όμως;

Advertisement

Ο εγκέφαλος του κυκλώματος

Σύμφωνα με τον Παναγιώτη Μουλόπουλο στο MYtv, ο Δημοσθένης είναι ο αρχηγός του κυκλώματος, στην γη της ελιάς! Ο αδίστακτος αυτός άνθρωπος, ξάδελφος του Στάθη Καπερνάρου, θα έρθει για να βάλει μία τάξη στην οργάνωσή του, τρομοκρατώντας τον Κωνσταντίνο!

Advertisement

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού, δε θα έρθει μόνος του, αλλά με την σύζυγό του. Θα μείνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα στη Μάνη, φέρνοντας σε δύσκολη θέση τον Κουράκο με την δράση τους. Η κατάσταση θα βγει εκτός ελέγχου και πολύ σύντομα όλοι θα κινδυνεύσουν, ξανά.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement