Η Γη της Ελιάς – Spoiler: Μυρτάλη και Στέφανος χωρίζουν οριστικά

Ένα δυνατό spoiler για τη συνέχεια της δραματικής σειράς του Mega «Η Γη της Ελιάς», έδωσε ο Κούλλης Νικολάου, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». «Στον Ανδρέα Γεωργίου η Βάνα τα λέει όλα για τα επεισόδια, σε εμένα δεν λέει τίποτα. Έχω βγάλει το όνομα… ότι τα λέω!»ανέφερε.

Advertisement

«Έχω μαζί μου όλα τα email για τα νέα επεισόδια, μπορούμε… να τα δούμε» είπε στην Ελεονώρα Μελέτη. «Έχω 30 επεισόδια μπροστά αν θες να τα διαβάσουμε όλα» πρόσθεσε γελώντας. «Έρχεται ένα καταπληκτικό επεισόδιο την Κυριακή. Αγαπάμε ιδιαίτερα τα κυριακάτικα επεισόδια. Έρχεται ο Φίλιππος με την Βασιλική στη Μάνη, το θέμα είναι τι θα γίνει όταν επιστρέψουν. Ενώ εξελίσσεται ένας μεγάλος χωρισμός» αποκάλυψε ο παραγωγός και συνεργάτης του Ανδρέα Γεωργίου. Όπως σημείωσε θα είναι ένας πραγματικός χωρισμός και ο Στέφανος με την Μυρτάλη, χωρίζουν οριστικά.

Κυριακή 23/1

Η Βασιλική προσπαθεί να εγκλιματιστεί στο νέο της σπίτι. Ο Φίλιππος την πιέζει να κυκλοφορήσουν έξω μαζί, αλλά εκείνη φοβάται να αντιμετωπίσει ανοιχτά την οικογένειά της και το αποφεύγει.

Ο Ισίδωρος συνειδητοποιεί πως ο Κωνσταντίνος κρύβει κάτι σκοτεινό πίσω από την εικόνα του φιλήσυχου συμβολαιογράφου. Ο Κωνσταντίνος, από την άλλη, τον κρατάει στο χέρι με το μυστικό της διαθήκης και θεωρεί δεδομένο πως ο Ισίδωρος δεν θα αποκαλύψει όσα έμαθε.

Ο Αποστόλης πιέζει τον Λεωνίδα να προχωρήσει τη σχέση του με την Άννα, γεγονός που τον αγχώνει και τον οδηγεί σε μια περίεργη εξαφάνιση. Ο Ανέστης δηλώνει στην Ελένη πως θέλει να φτάσουν μέχρι τον γάμο, αλλά εκείνη του ξεκαθαρίζει πως δεν σκοπεύει να το σοβαρέψει μέχρι να βεβαιωθεί ότι δεν είναι πια αλκοολικός.
Η Αρετή ασκεί κάθε είδους συναισθηματική πίεση και γοητεία, προκειμένου να πείσει τον Στάθη να γυρίσει κοντά της.
Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement