Η γη της ελιάς: To δολοφονικό ξέσπασμα του Αλέξη στη Μυρτάλη

Συγκλονίζει η συνέχεια στην σειρά «Η γη της ελιάς». Η Μυρτάλη προσπαθεί να φτιάξει τη συμπεριφορά της, συνεχίζοντας την ψυχανάλυση χωρίς ακόμα να έχει καταλάβει πως η σχέση της με τον Αλέξη μπορεί να τη βάλει σε μεγάλο κίνδυνο.

Advertisement

Μετά τα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα και με τη Μυρτάλη να είναι απομονωμένη από όλους, η Αντιγόνη κάνει μία κίνηση καλής θέλησης και την καλεί να περάσουν μία βραδιά μαζί με τα κορίτσια όπως κάναν και τα παλιά χρόνια.

Εκείνη ωστόσο είναι αμετανόητη, θεωρεί πως δεν έχει κάνει κανένα λάθος και αρνείται. Στη συνέχεια προτείνει στην Ισμήνη να τα ξαναβρούν, ωστόσο αυτή δεν είναι διατεθειμένη να επιστρέψει στην εταιρεία. Αυτό είναι ένα «χτύπημα» για τη Μυρτάλη που αρχίζει και καταλαβαίνει πως η συμπεριφορά της ευθύνεται για το γεγονός πως έχουν απομακρυνθεί όλοι από κοντά της.

Advertisement

Η σχέση της κοπέλας με τον Αλέξη δείχνει να πηγαίνει καλά, όλα ανατρέπονται. Όταν αυτή αρχίζει να φαίνεται απότομα, εκείνος αντιδρά και ξαφνικά βγαίνει και πάλι στην επιφάνεια ο κακός του εαυτός.

Σύντομα, η πόλη μαθαίνει πως ο λόγος που χώρισε με τον Χρήστο, είναι γιατί αυτή πήγε με άλλον άντρα.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement