Η γη της ελιάς: To δολοφονικό ξέσπασμα του Αλέξη στη Μυρτάλη

Συγκλονίζει η συνέχεια στην σειρά «Η γη της ελιάς». Η Μυρτάλη προσπαθεί να φτιάξει τη συμπεριφορά της, συνεχίζοντας την ψυχανάλυση χωρίς ακόμα να έχει καταλάβει πως η σχέση της με τον Αλέξη μπορεί να τη βάλει σε μεγάλο κίνδυνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά τα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα και με τη Μυρτάλη να είναι απομονωμένη από όλους, η Αντιγόνη κάνει μία κίνηση καλής θέλησης και την καλεί να περάσουν μία βραδιά μαζί με τα κορίτσια όπως κάναν και τα παλιά χρόνια.

Εκείνη ωστόσο είναι αμετανόητη, θεωρεί πως δεν έχει κάνει κανένα λάθος και αρνείται. Στη συνέχεια προτείνει στην Ισμήνη να τα ξαναβρούν, ωστόσο αυτή δεν είναι διατεθειμένη να επιστρέψει στην εταιρεία. Αυτό είναι ένα «χτύπημα» για τη Μυρτάλη που αρχίζει και καταλαβαίνει πως η συμπεριφορά της ευθύνεται για το γεγονός πως έχουν απομακρυνθεί όλοι από κοντά της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η σχέση της κοπέλας με τον Αλέξη δείχνει να πηγαίνει καλά, όλα ανατρέπονται. Όταν αυτή αρχίζει να φαίνεται απότομα, εκείνος αντιδρά και ξαφνικά βγαίνει και πάλι στην επιφάνεια ο κακός του εαυτός.

Σύντομα, η πόλη μαθαίνει πως ο λόγος που χώρισε με τον Χρήστο, είναι γιατί αυτή πήγε με άλλον άντρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακολουθήστε το Daisy.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα μας τα νέα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ