«Η ζωή δεν είναι τα πάντα»: Η νέα κωμική σειρά του OPEN

Μια νέα σειρά θα εντάξει στο πρόγραμμά του το OPEN από τη νέα τηλεοπτική σεζόν με πρωταγωνιστές τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη και την Ευσταθία Τσαπαρέλη. Πρόκειται για το ισραηλινό «Life isn’t everything» («Η ζωή δεν είναι τα πάντα»), το οποίο θα προσαρμοστεί στα ελληνικά δεδομένα.

Advertisement

Στη μάχη της μυθοπλασίας ετοιμάζεται να πέσει το OPEN ετοιμάζοντας για τη νέα τηλεοπτική σεζόν μια νέα κωμωδία καταστάσεων με τον προσωρινό τίτλο «Η ζωή δεν είναι τα πάντα». Πρόκειται για ισραηλινό φορμάτ με τον τίτλο «Life isn’t everything» και θεωρείται η πιο πετυχημένη κωμωδία όλων των εποχών που έπαιξε στη χώρα για 9 σεζόν, φτάνοντας τα 150 επεισόδια. Η σειρά αναφέρεται στη ζωή ενός ζευγαριού που προσπαθεί να λύσει όλα του τα προβλήματα… χωρίς να συνειδητοποιεί πως, αν τα κατάφερνε, η ζωή δεν θα είχε πια ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Το «Life isn’t everything» ζωγραφίζει το πορτρέτο ανθρώπων της διπλανής πόρτας, αφού στις προσπάθειές τους να ωριμάσουν και στα εμπόδια που συναντούν, μπορεί κανείς να δει τον εαυτό του, την οικογένειά του, τη δική του καθημερινότητα. Μια καθημερινότητα που θυμίζει πάντοτε πως η ζωή, η αγάπη και η ευτυχία κρύβονται στις λεπτομέρειες και τις μικρές, τρυφερές στιγμές της κάθε ημέρας. Την απόδοση και τη διασκευή του σεναρίου α λα ελληνικά θα κάνουν ο Αντώνης Ανδρής και η Μαργαρίτα Γερογιάννη, ενώ τη σκηνοθεσία θα αναλάβει η Μαρία Λάφη. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη και την Ευσταθία Τσαπαρέλη, ενώ μεταξύ άλλων θα συμμετέχουν και οι: Χριστίνα Τσάφου, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Εύη Δαέλη, Μαριέλλα Σαββίδου, Μιχάλης Πανάδης και η Άννα Αδριανού.

Advertisement

Ζευγάρι στα πρόθυρα κρίσης!

Ο Παύλος(Αλέξανδρος Μπουρδούμης) και η Δάφνη (Ευσταθία Τσαπαρέλη) είναι ο κεντρικός πυρήνας της ιστορίας. Ένα αχώριστο και εκρηκτικό ζευγάρι, που κάνουν ό,τι μπορούν (χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία) για να βρουν τον δρόμο τους και να γίνουν σωστοί ενήλικες. Γύρω τους οι οικογένειές τους, οι φίλοι τους και τα αφεντικά τους, πάντα με τις καλύτερες προθέσεις, δημιουργούν ακόμα μεγαλύτερα μπερδέματα. Όλοι θέλουν συνεχώς κάτι ξεχωριστό και διαφορετικό, χωρίς να κάνουν ιδιαίτερη προσπάθεια για να το αποκτήσουν. Ζουν, αγαπάνε και τσακώνονται σαν μικρά παιδιά, και μόνιμα αναρωτιούνται τι ακριβώς κάνουν λάθος και οδηγούνται στον όλεθρο και την αποτυχία. Θα περάσουν τις δοκιμασίες που τους φέρνει η κάθε μέρα; Θα καταφέρουν να μεγαλώσουν, να ωριμάσουν και να βελτιώσουν τη ζωή τους; Κανείς δεν ξέρει, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως όλες τους οι απόπειρες θα είναι πραγματικά… αξέχαστες!

Advertisement

Στο TiVi Σίριαλ που κυκλοφορεί την Πέμπτη στις 3/6 από την Γιάννα Παπανικολάου.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement