Ήλιος: Φίλιππος και Διώνη γίνονται στόχοι εκτελεστών

Διαβάστε το αποκλειστικό ρεπορτάζ της σειράς του ΑΝΤ1 «Ήλιος» που κυκλοφορεί στο TV24 από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη.

Advertisement

Ένας εκτελεστής έχει βάλει στο στόχαστρο τον Φίλιππο και τη Διώνη και ο Λαϊνάς προσπαθεί να τον εντοπίσει και να τον παγιδεύσει. Η έκπληξή του είναι μεγάλη όταν ανακαλύπτει ότι πρόκειται για εγκληματική ομάδα.

Η ζωή του Φίλιππου και της Διώνης παίρνει απροσδόκητη τροπή καθώς δέχονται απειλές. Ο κίνδυνος παραμονεύει. Δεν είναι σίγουροι για το αν είναι ασφαλείς και ποιος κρύβεται πίσω από τις ενέργειες αυτές. «Φοβάμαι. Ποιος μπορεί να θέλει το κακό μας;», αναρωτιέται η Διώνη. Ο Φίλιππος προσπαθεί να είναι καθησυχαστικός. Όμως ενημερώνει αμέσως τον Δημήτρη κι εκείνος με τη σειρά του την Αθηνά. Η γυναίκα, όταν συναντά το ζευγάρι, προτείνει: «Το καλύτερο αυτή τη στιγμή είναι να κρυφτείτε για λίγο». Εκείνοι δέχονται καθώς τα στοιχεία δείχνουν έναν αδίστακτο και απρόβλεπτο δολοφόνο που απειλεί την ασφάλεια και των δύο.

Advertisement

Ο Δημήτρης ψάχνει στοιχεία για την υπόθεση και καταφέρνει να βρει κάτι ακόμη που θα τον φέρει πιο κοντά στον άνθρωπο που έχει στήσει την πλεκτάνη εναντίον του Φίλιππου. Ο Φίλιππος με τη σειρά του εξακολουθεί να φοβάται για τη ζωή τη δική του και της Διώνης. «Μητέρα, πρέπει να με βοηθήσεις. Πρέπει οπωσδήποτε να βρω ένα όπλο για προστασία», λέει στην Αλεξάνδρα. Εκείνη καταφέρνει να του το προμηθεύσει.

Περισσότερα στο περιοδικό TV24 που κυκλοφορεί!

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement