Ήλιος: Η Αλίκη στη φυλακή για απόπειρα δολοφονίας! Ο Φίλιππος χαροπαλεύει

Ήλιος: Το σατανικό σχέδιο της Μπέτυς μπαίνει σε εφαρμογή και καταφέρνει να στείλει την Αλίκη στο κρατητήριο. Την ίδια ώρα ο Μηνάς καταστρώνει κι εκείνος το δικό του, θύμα του οποίου πέφτει ο Φίλιππος.

Advertisement

Η Μπέτυ, γνωρίζοντας πια το σχέδιο του Δημήτρη και της Αλίκης, στήνει τη δική της παγίδα. Προσποιείται την ανίδεη και ξεγελώντας τους πάντες ετοιμάζεται να χτυπήσει εκεί που κανείς δεν το περιμένει. Ο Δημήτρης αρχίζει να υποψιάζεται κάτι που θα βγει αληθινό. «Πραγματικός στόχος της είναι η Αλίκη, αλλά γιατί;», αναρωτιέται. Και πράγματι, δεν πέφτει έξω. Η Μπέτυ, που έχει σκηνοθετήσει την απόπειρα δολοφονίας εναντίον της και εμφανίζεται τραυματισμένη, καταφέρνει να ενοχοποιήσει την Αλίκη.

Η Αλίκη συλλαμβάνεται ως κύρια ύποπτη. «Είμαι αθώα. Δεν έχω κάνει τίποτα. Με παγίδευσε», φωνάζει η γυναίκα, αλλά τα στοιχεία την υποδεικνύουν ως ένοχη και περνά το πρώτο της βράδυ στο κρατητήριο. Ο Δημήτρης προσπαθεί να λύσει την υπόθεση που μοιάζει με άλυτο γρίφο, ενώ είναι βέβαιος για την αθωότητά της. «Κάπου υπάρχει ένας συνδετικός κρίκος για όλα αυτά, αλλά πού;», είναι τα λόγια του. Ο χρόνος αρχίζει να μετρά αντίστροφα για την Μπέτυ, αφού ο Δημήτρης είναι αποφασισμένος να ανακαλύψει την αλήθεια…

Advertisement

Ολοι είναι αναστατωμένοι με τη σύλληψη της Αλίκης, η οποία υπερασπίζεται με όλη της τη δύναμη την αθωότητά της. Η Μπέτυ καταφέρνει να πείσει τον εισαγγελέα πως είναι θύμα του φθόνου της Αλίκης. «Με ζηλεύει. Πάντα με ζήλευε από τότε που ήμασταν μικρές στο Ιδρυμα. Θέλει να με καταστρέψει», δηλώνει και δεν διστάζει να κατηγορήσει ανοιχτά την Αλίκη σε μια κοινή τους κατάθεση. Η Αλίκη αγανακτισμένη της επιτίθεται. «Τι είναι αυτά τα ψέματα που λες; Είσαι φίδι και εγώ σε έτρεφα στον κόρφο μου. Είναι διπρόσωπη και επικίνδυνη», την κατηγορεί, χωρίς να σκεφτεί ότι η παρουσία του εισαγγελέα θα έχει άσχημες συνέπειες για την ίδια. Η Αλίκη, χάνοντας την ψυχραιμία της, πέφτει στην παγίδα της Μπέτυς που την παρουσιάζει σαν επικίνδυνη δολοφόνο, και όλα δείχνουν πως θα είναι πολύ δύσκολο να αποδείξει την αθωότητά της. Την ίδια ώρα ο Δημήτρης ερευνά το παρελθόν της Μπέτυς από τότε που ήταν στο Ιδρυμα με την Αλίκη και ανακαλύπτει κάποια πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία. Συγκρίνει το DNA της με αυτό που βρέθηκε στο σημείο ενός άλλου φόνου και περιμένει να επιβεβαιώσει τις υποψίες του. Το αποτέλεσμα θα τον οδηγήσει σε μια αλήθεια που κανείς δεν φανταζόταν. Η Μπέτυ το σκάει από το νοσοκομείο και ζητάει βοήθεια από τον Γιάννη, ο οποίος αρχίζει να είναι επιφυλακτικός μαζί της. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η Αλίκη, που έχει βγει με εγγύηση, δεν προλαβαίνει να αλλάξει κλειδαριά στο σπίτι και ο Δημήτρης φοβάται πως η Μπέτυ θα μπει κρυφά με τα κλειδιά της και όντως το κάνει και απειλεί την Αλίκη και την Εύα.

Ο Φίλιππος χαροπαλεύει

Advertisement

Ο Μηνάς καταφέρνει να εξασφαλίσει τη σιωπή της Σαλκέμ και της Νέλλης και απαιτεί από τον Φίλιππο να του παραδώσει την Ορόρα. «Δεν θα την πάρεις. Δεν θα την αφήσω στα χέρια σου», είναι η απάντησή του. Ο Μηνάς πιάνει τη Σαλκέμ χωρίς να το μάθει κανείς και βάζει σε εφαρμογή ένα νέο σχέδιο που θα εκτελέσει η Ορόρα, κάτω από τη μύτη του Φίλιππου και της Διώνης. Το σχέδιο αυτό όμως θα έχει τραγικές συνέπειες για τον Φίλιππο που καταλήγει στο νοσοκομείο. Η εξέλιξη της υγείας του δεν δίνει ελπίδες και όλοι είναι φοβερά ανάστατοι. Οι γιατροί κάνουν το καλύτερο δυνατό αλλά πλέον το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να περιμένουν. Το σχέδιο του Μηνά φαίνεται να προχωράει χωρίς εμπόδια. Η Ορόρα, όμως, νιώθοντας τύψεις και καθώς ο Φίλιππος την έχει βοηθήσει όσο κανείς άλλος, καταθέτει εναντίον του Μηνά και η τύχη μόλις έχει αρχίσει να στρέφεται εναντίον του. Στο μεταξύ όλοι ανησυχούν για την τύχη της Σαλκέμ που βρίσκεται μόνη της και δεμένη σε μια αποθήκη χωρίς φαγητό και νερό. «Πες μου πού την κρατάς». O Δημήτρης πιέζει τον Μηνά, ο οποίος δεν αποκαλύπτει πού κρύβεται.

Στο TV24 που κυκλοφορεί από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement