Ήλιος: Η εξαφάνιση που διαλύει τη ζωή της Αλίκης και του Δημήτρη

Διαβάστε το ρεπορτάζ της σειράς του ΑΝΤ1 «Ήλιος» από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη στο TiVi Σίριαλ που κυκλοφορεί την Πέμπτη 3/6.

Advertisement

ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

Η μαφία εξακολουθεί να έχει στο στόχαστρό της τον Δημήτρη και μαζί του κινδυνεύει τόσο η Αλίκη όσο και η Ελένη. Όμως η τελευταία πράξη του δράματος θα παιχτεί στο πάρτι του γάμου του ζευγαριού, όπου όλα θα ανατραπούν.

Advertisement

Η Αλίκη και ο Δημήτρης είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Παρά τις δυσκολίες και τα όσα έχουν περάσει, η αγάπη τους παραμένει δυνατή και την επισφραγίζουν στο δημαρχείο με τον γάμο τους. «Θα σε αγαπώ για πάντα. Δεν ξέρεις πώς περίμενα αυτή τη στιγμή», της λέει εκείνος όλο τρυφερότητα κι εκείνη πέφτει στην αγκαλιά του. Η Αλίκη θέλει να χαρεί τη στιγμή αυτή που είναι μόνο δική τους και να την κρατήσει για πάντα. Όμως ένα κακό προαίσθημα έχει τρυπώσει μέσα της και δεν λέει να φύγει. «Τι έχεις;», τη ρωτάει ο Δημήτρης. «Τίποτα, αγάπη μου. Είμαι απλά συγκινημένη. Είμαι πολύ ευτυχισμένη», του απαντά. Και ο Λαϊνάς όμως δεν είναι ήσυχος. Ξέρει ότι οι δυο τους μπορούν να γίνουν στόχος της σπείρας που τους έχει βάλει στα μάτι καθώς πιστεύει ότι εκείνος έχει τα κλοπιμαία. Γνωρίζει επίσης ότι οι άνθρωποι που κρύβονται σε αυτό το κύκλωμα είναι αδίστακτοι και δεν έχουν δεύτερες σκέψεις. Καθώς ανησυχεί για την ασφάλεια στο κτήμα που θα γίνει το πάρτι του γάμου τους, δίνει εντολή να ελεχθούν τα πάντα από άκρη σε άκρη. «Θέλω να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα και να προστατεύετε το χώρο. Δεν πρέπει να σας ξεφύγει το παραμικρό», λέει στους συνεργάτες του. Αυτό που δεν ξέρει όμως είναι ότι κάποιον τον παρακολουθεί.

Το πάρτι του γάμου γίνεται εφιάλτης Ο Λαϊνάς δεν είναι ο μόνος που κινδυνεύει αφού στο στόχαστρο των εκτελεστών έχουν μπει και τα αγαπημένα του πρόσωπα. Τόσο η Αλίκη όσο και η Ελένη βρίσκονται ξαφνικά σε κίνδυνο, καθώς η σπείρα εξακολουθεί να ψάχνει τα χρήματα που τους έκλεψε ο Μανώλης. Η Αλίκη αποφασίζει να τα ψάξει κρυφά από τον Δημήτρη, ώστε να γλιτώσουν από τους εκβιαστές. Την ίδια στιγμή ο αγαπημένος της πέφτει ανυποψίαστος στην παγίδα που του έχουν στήσει. Χάρη όμως στην Αλίκη κερδίζεται πολύτιμος χρόνος αφού τους δίνει ένα μέρος των χρημάτων. Η Ελένη, τρομοκρατημένη πια, θέλει να φύγει από την πόλη, κρύβοντας τον πραγματικό λόγο από τον Δημήτρη. «Μη φύγεις. Όπου και να πας θα κινδυνεύεις. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή», της επισημαίνει. Τελικά η μέρα του πάρτι για τον γάμο του Δημήτρη και της Αλίκης έχει φτάσει και όλοι είναι πανευτυχείς. «Να ζήσετε. Να είστε ευτυχισμένοι», τους φωνάζουν όλοι χαρούμενοι. Η Αλίκη και ο Δημήτρης πάνε να διασκεδάσουν επιτέλους με τις οικογένειες και τους φίλους τους. Έχουν περάσει πολλά και χρειάζονται στιγμές ξεγνοιασιάς καθώς και να μοιραστούν την ευτυχία τους. Όμως κάποιος λείπει από κοντά τους και αυτή η εξαφάνιση δεν είναι καθόλου τυχαία και θα δρομολογήσει όλα όσα θα συμβούν στο εξής. Το πάρτι του γάμου μπορεί να ξεκίνησε όμορφα αλλά δεν θα τελειώσει με τον ίδιο τρόπο αφού όλα θα ανατραπούν. Ζωές θα κινδυνεύσουν και τίποτα πια δεν θα είναι το ίδιο. Η χαρά γίνεται εφιάλτης. Όταν συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί θα είναι αργά και αυτό που θα ακολουθήσει είναι κάτι που δεν το περιμένει κανείς.

Advertisement

Περισσότερα στο TiVi Σίριαλ που κυκλοφορεί την Πέμπτη 3/6.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement