Ήλιος: Η συγκλονιστική αποκάλυψη που θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή των ηρώων

Σε λιγότερο από ένα μήνα αναμένεται να επιστρέψει στις οθόνες μας η καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, Ήλιος. Οι εξελίξεις αναμένεται να είναι καταιγιστικές αφού η Λήδα θα μάθει μία πληροφορία που θα την σοκάρει.

Advertisement

Σύμφωνα με το περιοδικό MyTv η Λήδα θα μάθει ότι ο Νικήτας είναι παντρεμένος, προκαλώντας τεράστια έκπληξη στην ίδια. Ο Νικήτας από την αρχή της γνωριμίας τους ερωτεύτηκε παράφορα και διεκδίκησε την Λήδα, η οποία, παρά τους αρχικούς της ενδοιασμούς, παραδόθηκε στον έρωτα και μαζί κατάφεραν να ξεπεράσουν αρκετά εμπόδια.

Παρόλο που οι δυο τους πάλεψαν για την αγάπη τους με την αποχώρηση του Νικήτα στην Καβάλα, τα σύννεφα δεν θα αργήσουν να έρθουν στην σχέση τους. Η σύζυγος του Νικήτα εμφανίζεται ξαφνικά στη ζωή του κι αρχίζει να τον «κυνηγά» ξανά. Οι δυο τους ήταν κάποιο διάστημα μαζί, χώρισαν αλλά δεν πήραν διαζύγιο. Η Λήδα, που δεν ήξερε για τον γάμο του, μόλις μαθαίνει την αλήθεια σοκάρεται και του ζητά εξηγήσεις. Η σύζυγος του Νικήτα, που θα την υποδυθεί η ηθοποιός Αθηνά Καραγιώτη, δεν θα αφήσει τίποτα στην τύχη του και θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα ανάμεσα στο ζευγάρι.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement