Ήλιος – Spoiler: Η Ιωάννα δεν είναι μάνα της Αλίκης. Η αλήθεια μετά τον θάνατο της!

Ήλιος: Η Ιωάννα χαροπαλεύει στο νοσοκομείο αλλά δεν τα καταφέρνει. Αυτό όμως δεν είναι το μοναδικό σοκ για την Αλίκη, καθώς μαθαίνει ότι δεν είναι τελικά η βιολογική της μητέρα.

Advertisement

Η Αλίκη, ενώ ξαναβρίσκει σιγά-σιγά την ηρεμία της μετά τις «προειδοποιήσεις» των ανθρώπων του Μενέλαου, θα αιφνιδιαστεί από μια νέα επίθεση. Κάποιος πυροβολεί εν ψυχρώ την Ιωάννα μέσα στο σπίτι της. Η γυναίκα τραυματίζεται σοβαρά. «Μαμά, μαμά, φωνάξτε ένα ασθενοφόρο», φωνάζει έντρομη η κοπέλα.

Η Ιωάννα μεταφέρεται στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, έχοντας στο πλευρό της την Αλίκη. «Τι θα κάνω; Αν πεθάνει δεν θα το αντέξω. Τώρα που τη βρήκα να τη χάσω ξανά και για πάντα», λέει κλαίγοντας. Αργότερα, χάρη στη βοήθεια της Λήδας και της Νέλλης, ο Δημήτρης θα ανακαλύψει μια συγκλονιστική αλήθεια. Τα πάντα θα ανατραπούν αιφνιδιαστικά επηρεάζοντας τις ζωές όλων. Η Ιωάννα δεν είναι η πραγματική μητέρα της Αλίκης. Η γυναίκα αυτή κατάφερε να τους εξαπατήσει όλους. Η βιολογική μάνα της κοπέλας ήταν φίλη της Ιωάννας και είχε άνοια. Εκείνη φρόντιζε στο δωμάτιο που ήταν κλειδωμένο.

Advertisement

Όταν η Ιωάννα πήρε τις 10.000 ευρώ από την Αλίκη, την έβαλε σε ένα ίδρυμα για να την περιποιούνται αλλά τελικά πέθανε. Η Ιωάννα ξεκίνησε αυτή την απάτη καθώς ήταν πνιγμένη στα χρέη και είχε δανειστεί μεγάλα ποσά από τοκογλύφους. Ο γιος της ο Μιχάλης το γνώριζε και προσπαθούσε να την αποτρέψει, αλλά δεν είχε και τη δύναμη να την προδώσει.

Τώρα η Ιωάννα είναι βαριά τραυματισμένη και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, τελικά δεν τα καταφέρνει και χάνει τη μάχη με τη ζωή. Η Αλίκη είναι ένα ράκος. Κλαίει με αναφιλητά, όμως σοκάρεται ακόμη περισσότερο μετά από όλα αυτά που μαθαίνει από τον Δημήτρη. Εκείνος προσπαθεί να την παρηγορήσει. «Ίσως ο Μιχάλης γνωρίζει όλη την αλήθεια. Πρέπει να του μιλήσεις», τη συμβουλεύει. Ο Μιχάλης, με τη σειρά του γεμάτος τύψεις, διώχνει τη Νέλλη από τη ζωή του και παραιτείται από τη φάρμα. Μάλιστα επιστρέφει στην Αλίκη τα χρήματα που απόμειναν.

Advertisement

Στο TV24 που κυκλοφορεί!

Advertisement
  • Περισσότερα άρθρα για:
  • Ήλιος

Διαβάστε επίσης

Advertisement