Ήλιος – Spoiler: Το ατύχημα και ο θάνατος της ηρωίδας που θα συγκλονίσει…

Ένας θάνατος αναμένεται να συγκλονίσει το φανατικό κοινό της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1. Ο «Ήλιος» που κέρδισε την προσοχή του κοινού από την πρώτη κιόλας στιγμή, αναμένεται να σοκάρει στα επόμενα επεισόδια. Σύμφωνα με το Mytv οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές μετά τον τραυματισμό της Μαρίας που τελικά θα είναι θανάσιμος.

Advertisement

Διαβάστε αναλυτικά:

Η Μαρία μεταφέρεται σοβαρά τραυματισμένη στο νοσοκομείο έπειτα από ένα ατύχημα. Ο Αντώνης, που δεν φεύγει λεπτό από το πλευρό της, υποφέρει από τύψεις, ενώ η Λήδα τρέμει στην ιδέα πως η μητέρα της μπορεί να φύγει από τη ζωή. Η Λήδα ενημερώνει τον Φίλιππο για τον τραυματισμό της Μαρίας και εκείνος σπεύδει στο πλευρό της προσπαθώντας να δώσει κουράγιο στην αγαπημένη του. Φεύγοντας από το νοσοκομείο, ο Φίλιππος συναντάει τη μητέρα του. Τότε οι δυο τους έρχονται, ακόμα μία φορά, σε έντονη αντιπαράθεση. Από την άλλη, ο Δημήτρης μετά τον χωρισμό του με τη Λήδα, φαίνεται πως έχει χάσει τον εαυτό του. Ο ίδιος, παρόλο που προσπαθεί να βρει ξανά τις ισορροπίες στη ζωή του, γίνεται απότομος με όλους.

Advertisement

Ύστερα από μερικές ημέρες μια απρόβλεπτη είδηση αναστατώνει τους πάντες στο τμήμα, καθώς ο Δημήτρης κατηγορείται άδικα για τον ξυλοδαρμό ενός κρατουμένου. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τη συμπεριφορά του τις προηγούμενες ημέρες κάνει την Αθηνά, τον Χρήστο και τη Δάφνη να είναι επιφυλακτικοί μαζί του. Εν τω μεταξύ, η Αλίκη περνάει πολύ δύσκολα, καθώς προσπαθεί να διαχειριστεί τα συναισθήματα που τρέφει για τον Αχιλλέα. Ο τελευταίος, από την πλευρά του, κάνει όλο και περισσότερο αισθητή την παρουσία του στην καθημερινότητα της γυναίκας και τη διεκδικεί με κάθε τρόπο.

Η Λήδα δεν έχει φύγει λεπτό από το νοσοκομείο και περιμένει από τους γιατρούς να την ενημερώσουν για την κατάσταση της υγείας της μητέρας της. Δυστυχώς λίγο μετά, οι γιατροί ανακοινώνουν σε εκείνη και στον Αντώνη πως π Μαρία έφυγε από τη ζωή. Η Λήδα ξεσπάει σε λυγμούς και καταρρέει, καθώς δεν μπορεί να πιστέψει πως η μαμά της πέθανε, λακαρισμένος όμως, είναι και ο Αντώνης από αυτή τη δυσάρεστη είδηση. Λίγο μετά, η Λήδα συνέρχεται από το αρχικό σοκ και συνειδητοποιεί πως έχει πολλά ερωτήματα σε σχέση με τον απροσδόκητο θάνατο της Μαρίας

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement