Ήλιος: Θα γίνει μακελειό στον γάμο της Αλίκης και του Δημήτρη

Διαβάστε τις εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1 «Ήλιος». Τι θα γίνει στο γάμο της Αλίκης και του Δημήτρη;

Advertisement

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΑΡΝΕΛΗ

Η ώρα των αποκαλύψεων φτάνει. Ποιος είναι πίσω από τους εκβιασμούς του Φίλιππου και της Διώνης και ποιος θέλει να κάνει κακό στον Δημήτρη και την Αλίκη και γιατί; Στο πάρτι του γάμου όλα θα ανατραπούν και το σοκ για όλους θα είναι μεγάλο.

Advertisement

Ο γάμος της Αλίκης και του Δημήτρη πλησιάζει, ενώ το κλίμα της ανασφάλειας και του κινδύνου κορυφώνεται. «Είμαι πολύ ευτυχισμένη αλλά για κάποιο λόγο φοβάμαι ότι κάτι θα συμβεί και θα χαλάσει την πιο ευτυχισμένη μας στιγμή», λέει η γυναίκα στον αγαπημένο της που προσπαθεί να είναι καθησυχαστικός. «Τίποτα δεν θα συμβεί και εσύ θα είσαι πανέμορφη και θα λάμπεις», της απαντάει. Στο μεταξύ ο Φίλιππος και η Διώνη ακολουθούν το σχέδιο του Δημήτρη και μεταφέρονται σε ξενοδοχείο, ενώ αυτός που τους απειλεί συνεχίζει να τους παρακολουθεί. Τα πράγματα φτάνουν στα άκρα όταν η Διώνη που πιστεύει ότι κινδυνεύουν, αναγκάζεται να χρησιμοποιήσει το όπλο του Φίλιππου. Παράλληλα η Ελένη και ο Μανώλης αποφασίζουν να φύγουν κρυφά, παίρνοντας μαζί τους και τη δυσαρεστημένη Μαριάνθη. «Θέλω να μείνω με τον μπαμπά. Του υποσχέθηκα ότι θα είμαι στον γάμο του», τους λέει αλλά εκείνοι την πείθουν να τους ακολουθήσει. Και η Αλεξάνδρα όμως δέχεται μια νέα απειλή, ενώ ο Ντίνος ζητά τη βοήθεια της Αθηνάς για τον Αχιλλέα. «Πρέπει να τον σταματήσουμε με κάποιο τρόπο. Συνεχίζει να ενοχλεί τη Λένα», της λέει. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, τα αποτελέσματα των αποτυπωμάτων στο γραφείο της Αλεξάνδρας οδηγούν σε μια απροσδόκητη αποκάλυψη για το ποιος μπορεί να βρίσκεται πίσω από τις απειλές…

Φίλιππος και Διώνη αποφασίζουν να φύγουν στο εξωτερικό

Advertisement

Τα πράγματα παίρνουν ανεξέλεγκτη τροπή. Ο Μανώλης βρίσκεται δολοφονημένος. Αυτοί που τον σκότωσαν, πιστεύοντας πως τα χρήματα βρίσκονται στην κατοχή του Δημήτρη, απειλούν ότι ο κύκλος του αίματος θα συνεχιστεί. «Αν δεν μας παραδώσεις τα λεφτά, να ξέρεις ότι δεν θα ξαναδείς τους αγαπημένους σου», του ξεκαθαρίζουν. Ο Δημήτρης σε αδιέξοδο ή καλύτερα σε απόγνωση. «Τι θα κάνω, Θεέ μου;», μονολογεί. Ένας αστυνομικός από την αστυνομική περιφέρεια Κρήτης, ο Νεκτάριος, έρχεται να βοηθήσει στην υπόθεση της σπείρας που σκότωσε τον Μανώλη. Την ίδια στιγμή πυκνώνει το μυστήριο γύρω από τους άγνωστους διώκτες του Φίλιππου και της Διώνης, ενώ δύο αινιγματικά μηνύματα τους σοκάρουν. «Όπως έχουν έρθει τα πράγματα πρέπει να φύγουμε στο εξωτερικό. Εδώ η ζωή μας κινδυνεύει», λέει ο Φίλιππος στην κοπέλα κι εκείνη συμφωνεί. Ο Νικήτας πάλι ετοιμάζεται να φύγει από την Καβάλα και να κάνει μια νέα αρχή, μακριά από το παρελθόν του, αλλά και τη Λήδα.

Ο Νικήτας φεύγει για πάντα

Η πιο ευτυχισμένη μέρα στη ζωή της Αλίκης μετά τα όσα έχει περάσει έφτασε και με τον Δημήτρη παντρεύονται στο δημαρχείο. «Θα σε αγαπώ για πάντα», της λέει εκείνος όλο τρυφερότητα κι εκείνη πέφτει στην αγκαλιά του. Η Αλίκη όμως έχει συνεχώς ένα κακό προαίσθημα, το οποίο δεν την αφήνει να χαρεί. «Τι έχεις;», τη ρωτάει ο Δημήτρης. «Τίποτα, αγάπη μου. Είμαι απλά συγκινημένη», του απαντά. Την ίδια στιγμή ο Φίλιππος παίρνει ένα ακόμη μήνυμα από τον άνθρωπο που τον κυνηγά και ο Δήμος δέχεται με μεγάλη χαρά την πρόταση της Λήδας να φέρει μερικά πράγματα σπίτι του και να μείνει λίγες μέρες μαζί του. Ο Δημήτρης πάλι ανησυχεί για την ασφάλεια στο κτήμα που θα γίνει το πάρτι του γάμου του. «Θέλω να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα και να προστατεύετε τον χώρο», λέει στους συνεργάτες του. Παράλληλα η Λήδα βλέπει τυχαία για τελευταία φορά τον Νικήτα πριν φύγει για την Αθήνα. «Να ξέρεις ότι πάντα θα νοιάζομαι για σένα και θα σε σκέφτομαι με πολλή αγάπη. Σου αξίζει μια νέα αρχή και μια νέα ζωή», του λέει. Στο μεταξύ ένας άντρας παρακολουθεί τον Δημήτρη όταν εκείνος βγαίνει από το σπίτι του Φίλιππου…

Ο Δημήτρης πέφτει στην παγίδα των εκβιαστών

Ενώ ο Δημήτρης ψάχνει να βρει άκρη με τους εκβιαστές, ο Δήμος παίρνει μια μεγάλη απόφαση για τη ζωή του, η οποία θα επηρεάσει τόσο τη Λήδα όσο και τη Σοφία. «Θα φύγω. Θα πάω να βρω την κόρη μου και θα προσπαθήσω να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση μας. Μου λείπει πολύ», της λέει. Παράλληλα τόσο η Αλίκη όσο και η Ελένη βρίσκονται ξαφνικά σε κίνδυνο, καθώς η σπείρα εξακολουθεί να ψάχνει τα χρήματα που τους έκλεψε ο Μανώλης. Η Αλίκη αποφασίζει να ψάξει τα χρήματα κρυφά από τον Δημήτρη, ώστε να γλιτώσουν απ’ τους εκβιαστές: «Πρέπει να με βοηθήσετε. Αυτοί δεν θα σταματήσουν αν δεν πάρουν αυτό που θέλουν», ζητάει από τον Φίλιππο και τη Διώνη. Κι όλα αυτά, τη στιγμή που ο Δημήτρης, στην προσπάθειά του να φτάσει στους εκβιαστές, πέφτει ανυποψίαστος στην παγίδα που του έχουν στήσει.

Η ευτυχία γίνεται εφιάλτης

Η Αλίκη καταφέρνει και δίνει ένα μέρος των χρημάτων στους εκβιαστές, προσπαθώντας να κερδίσει χρόνο. Η Ελένη, τρομοκρατημένη πια, θέλει να φύγει από την πόλη, κρύβοντας τον πραγματικό λόγο από τον Δημήτρη. «Μη φύγεις. Όπου και να πας θα κινδυνεύεις. Περίμενε και όλα θα ξεκαθαρίσουν». Τελικά η μέρα του πάρτι για τον γάμο του Δημήτρη και της Αλίκης έχει φτάσει και όλοι είναι πανευτυχείς. «Να ζήσετε. Να είστε ευτυχισμένοι», τους φωνάζουν όλοι, χαρούμενοι με την ευτυχία τους. Η Αλίκη και ο Δημήτρης πάνε να διασκεδάσουν επιτέλους με τις οικογένειες και τους φίλους τους. Όμως κάποιος λείπει από κοντά τους. Κι αυτός ο κάποιος κρύβεται πίσω από όλα. Το πάρτι του γάμου μπορεί να ξεκίνησε όμορφα αλλά δεν θα τελειώσει με τον ίδιο τρόπο αφού όλα θα ανατραπούν. Ζωές θα κινδυνεύσουν και τίποτα πια δεν θα είναι το ίδιο. Η χαρά γίνεται εφιάλτης. Όταν συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί θα είναι αργά και αυτό που θα ακολουθήσει είναι κάτι που δεν το περιμένει κανείς.

Στο TV24 που κυκλοφορεί!

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement