«Maestro»: O Χρήστος Λούλης έρχεται και έδωσε δυνατό spoiler

Ο Χρήστος Λούλης έρχεται για ένα επεισόδιο στο «Maestro» του Mega. Ο ηθοποιός θα συναντηθεί ξανά με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξη του αποκάλυψε πολλά για τον ρόλο του.

Advertisement

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» και όπως είπε, θα μπει στη σειρά του Mega.

«Ο ρόλος που θα κάνω αφορά στο ευρύτερο περιβάλλον του Χριστόφορου στη σειρά. Είμαι φίλος της πρώην γυναίκας του. Θα δείξει στο παρελθόν ότι είχε κάποια γυναίκα. Μέχρι τώρα δεν το ξέραμε. Έκανα spoiler και ελπίζω Χριστόφορε να με συγχωρέσεις. Κάποια στιγμή δουλεύω μαζί του σε μία τεχνοκρατική και σκληρή δουλειά. Δείχνουμε την ιστορία πώς αποφάσισε να φύγει και να πάει σε ένα νησί που δεν τον ξέρει κανείς και δεν ξέρει κανέναν να ξεκινήσει κάτι καινούργιο» είπε αρχικά, ο Χρήστος Λούλης για το «Maestro».

Advertisement

Δείτε το βίντεο:

Στη συνέχεια, ανέφερε πώς δέχτηκε την πρόταση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. «Όταν με πήρε τηλέφωνο ο Χριστόφορος κοντά στις προηγούμενες γιορτές και μου είπε για τον ρόλο. Πήγε να μου εξηγήσει συγκεκριμένα πράγματα και του είπα ότι δεν χρειάζεται να μου εξηγήσει κι εννοείται πως θα το κάνω» είπε ο Χρήστος Λούλης.

Advertisement
  • Περισσότερα άρθρα για:
  • Maestro

Διαβάστε επίσης

Advertisement