Maestro 2: Το πρώτο meeting για τη δεύτερη σεζόν έγινε και ήταν μεταμεσονύχτιο

Μια ανάσα πριν από την έναρξη των γυρισμάτων του δεύτερου συγκλονιστικού κύκλου της σειράς Maestro και οι αγαπημένοι μας ήρωες συναντήθηκαν στο πρώτο τους meeting το οποίο ήταν μεταμεσονύχτιο.

Advertisement

Το πρώτο τους ραντεβού λοιπόν έγινε στο κέντρο της Αθήνας και εκτός από την Κλέλια και τον Χριστόφορο, μαζί τους είδαμε τον Φάνη Μουρατίδη, την Μαρία Καβογιάννη, τον Ορέστη Χαλκιά, τον Γιώργο Μπένο, αλλά και τον Δημήτρη Κίτσο.

Τα γυρίσματα για το Maestro 2 ξεκινούν σε 3 εβδομάδες και οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις. Η Κλέλια Ανδριολάτου με story της στο Instagram αποκάλυψε το ραντεβού που έγινε. Στην φωτογραφία γράφει «Late night date» (μεταμεσονύχτιο ραντεβού).

Advertisement

Δείτε την εικόνα:

H υπόθεση της σειράς Maestro

Advertisement

O Ορέστης (Χριστόφορος Παπακαλιάτης) ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα, τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων.

Advertisement
  • Περισσότερα άρθρα για:
  • Maestro

Διαβάστε επίσης

Advertisement