Μαρία Καβογιάννη – Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Πανηγύρι στήθηκε στους Παξούς για το Maestro

Το Maestro επιστρέφει τηλεοπτικά την επόμενη σεζόν μέσα από τη συχνότητα του Mega και οι συντελεστές έχουν μπει για τα καλά στα γυρίσματα. Η σειρά που γνώρισε τεράστια επιτυχία και που προβάλλεται στο Netflix, αναμένεται να καθηλώσει και στον δεύτερο συγκλονιστικό κύκλο επεισοδίων. Οι αγαπημένοι μας ήρωες μοιράζονται με τον κόσμο κάποια στιγμιότυπα από το backstage των γυρισμάτων μέσα από τα social media.

Advertisement

Πανηγύρι στους Παξούς

Πριν από λίγες ώρες ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμού στο instagram δύο φωτογραφίες από την ώρα των γυρισμάτων. Πρωταγωνίστρια στις φωτογραφίες είναι φυσικά η Μαρία Καβογιάννη.

Advertisement

Η ηθοποιός είναι ντυμένη με παραδοσιακή στολή των Παξών. Σύμφωνα με τα όσα γράφει στην λεζάντα ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, οι δυο τους κάνουν γύρισμα σε ένα παραδοσιακό πανηγύρι. Στις εικόνες συμμετέχουν, όπως θα δείτε, γυναίκες και από τον πολιτιστικό σύλλογο του νησιού, ντυμένες επίσης με παραδοσιακές στολές.

Ο δημιουργός και πρωταγωνιστής του Maestro γράφει στην λεζάντα: «Παραδοσιακό πανηγύρι με την Μαρία στους Παξούς!!!..Traditional dance scene with Maria.»

Advertisement

Maestro 2

O Ορέστης και η Αλεξάνδρα θα αναγκαστούν να επιστρέψουν στο νησί, καθώς υπάρχει ένα µεγάλο µυστικό. Οι ανατροπές θα είναι µεγάλες, όπως και τα ερωτικά πάθη, που θα βάλουν σε κίνδυνο τους ήρωες, καθώς θα βγουν στην επιφάνεια και αλήθειες, που θα θέσουν τις ζωές όλων σε κίνδυνο. Όσο για το φινάλε της ιστορίας, το καλό θα κερδίσει, ακόµα και αν αργήσει.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement