Μαρία Πρωτόπαππα: 10 φορές που μας έβαλε η ίδια στα παρασκήνια του «Σασμού»

Η σειρά Σασμός έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό με τις καταιγιστικές εξελίξεις όμως το κλίμα στα γυρίσματα είναι πανηγυρικό. Η Μαρία Πρωτόπαππα έχει τον δικό της λογαριασμό στο instagram και αρκετά συχνά μοιράζεται υλικό τόσο από την προσωπική της ζωή όσο και από τα επαγγελματικά της. Η τηλεοπτική Μαρίνα Βρουλάκη έχει καταφέρει με το ταλέντο της να ξεχωρίσει και να κερδίσει μία ξεχωριστή θέση στην καρδία του τηλεοπτικού κοινού.

Advertisement

Η Μαρία Πρωτόπαππα είναι 52 ετών και έχει μετρήσει πολλά χιλιόμετρα στην τηλεόραση, στο θέατρο και τον κινηματογράφο ενώ έχει σκηνοθετήσει αρκετές παραστάσεις. Μεγάλωσε στον Κορυδαλλό της Αττικής και οι γονείς της είχαν δικό τους χαρτοπωλείο.

Μέχρι τη Γ’ Λυκείου ήθελε να σπουδάσει Ιατρική, ωστόσο μόλις τελείωσε το σχολείο άλλαξε πορεία και σπούδασε στο Θέατρο Τέχνης. Παρόλο που οι γονείς της στενοχωρήθηκαν με την απόφαση της, η ίδια αφοσιώθηκε στο επάγγελμα της και μέχρι σήμερα μετρά σπουδαίες ερμηνείες.

Advertisement

Έχει πάει σε κολέγιο για αγγλομαθείς γραμματείς και έχει πάρει επάρκεια για να μπορεί να διδάξει.

Δείτε 10 εικόνες από τα παρασκήνια της αγαπημένης μας σειράς όπως τις μοιράστηκε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement