«Μαύρο Ρόδο» Τα πρώτα εντυπωσιακά πλάνα από το μοναστήρι!

Η πολυαναμενόμενη σειρά του MEGA «Μαύρο Ρόδο» έρχεται το φθινόπωρο στις οθόνες μας με εξαιρετικούς συντελεστές και υψηλό επίπεδο παραγωγής. Για τις ανάγκες της σειράς και προκειμένου να αποδοθεί με τον μεγαλύτερο ρεαλισμό η ατμόσφαιρα του χώρου όπου εξελίσσεται μεγάλο μέρος της δράσης, χρειάστηκε να κατασκευαστεί εξαρχής ένα μοναστήρι.

Advertisement

Ο έμπειρος και βραβευμένος σκηνογράφος Αντώνης Χαλκιάς έχει αναλάβει τον σχεδιασμό και την κατασκευή του μοναστηριού, δημιουργώντας για μια ακόμα φορά ένα σκηνικό με «ψυχή», το οποίο συγκαταλέγεται και αυτό στους «πρωταγωνιστές» της σειράς.

Σύμφωνα με το σενάριο, στο μοναστήρι διαμένει η δόκιμη μοναχή Ελισάβετ, κεντρικό πρόσωπο σε μια ιστορία σφοδρού και ασύμβατου έρωτα, την οποία υποδύεται η Φωτεινή Παπαθεοδώρου. Τον ρόλο της Ηγουμένης ερμηνεύει η Κατερίνα Διδασκάλου.

Advertisement

Το «Μαύρο Ρόδο» βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη. Το σενάριο επιμελείται ο Γιώργος Κρητικός και το εκλεκτό καστ καθοδηγεί σκηνοθετικά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. Τη σειρά επενδύει μουσικά ο Γιώργος Θεοφάνους.

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης.

Advertisement

Στον ρόλο της Ηγουμένης, η Κατερίνα Διδασκάλου.

Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Πένυ Αγοραστού, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης.

  • Σενάριο: Γιώργος Κρητικός
  • Σκηνοθεσία: Κώστας Αναγνωστόπουλος
  • Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος
  • Σκηνογραφία: Αντώνης Χαλκιάς
  • Εκτέλεση παραγωγής: J.K. PRODUCTIONS
  • Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA
Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement