Μιχάλης Αεράκης: O Σασμός, το ράσο και οι προτάσεις που δέχεται στο Instagram

Συνέντευξη στο περιοδικό Secret παραχώρησε ο Μιχάλης Αεράκης.

Advertisement

Ο ηθοποιός που υποδύεται τον παπά-Μιχάλη στη σειρά «Σασμός» του Alpha αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε περίεργες προτάσεις που έχει δεχθεί κατά καιρούς, από τους τηλεθεατές μέσα από το instagram. Όπως είπε, ο κόσμος που τον βλέπει να κυκλοφορεί χωρίς τα ράσα του, νιώθει περίεργα.

«Τους κάνει εντύπωση που με βλέπουν με τα πολιτικά, μου λένε “που είναι τα ράσα;”. Έχω συναντήσει πάρα πολλά περιστατικά σε σημείο να μου έχει γίνει πρόταση να με χειροτονήσουν παπά. Με έχουν καλέσει κάποιες κυρίες να παντρέψω τις κόρες τους ή κάποιοι άλλοι να βαφτίσω τα εγγόνια τους. Μέσα από το Instagram μου έχουν γίνει πάρα πολλές προτάσεις, μέχρι εξομολογήσεις ή να ιερουργήσω σε εκκλησία, πολλά πολλά».

Advertisement

Ο ίδιος τόνισε ακόμη:

«Στο πρόσωπο το δικό μου βλέπω την έλλειψη εμπιστοσύνης κάποιου κόσμου στο “ράσο”. Έχουμε άξιους παπάδες σε όλη την Ελλάδα κι ιεράρχες, φωτισμένους ανθρώπου, αλλά μια που μιλώ για την Κρήτη, γιατί εκεί ζω, οι παπάδες στα χωριά είναι ένα με το κοινωνικό σώμα. Συμπεριφέρονται απλά, είναι οι άνθρωποι που η αποστολή τους αρχίζει μετά το “Δι’ ευχών” που λένε την Κυριακή», είπε.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement