Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Απαρηγόρητος ο Μηνάς με τον θάνατο της Βουλίτσας – Το συγκινητικό αντίο του Alpha

Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς Μην αρχίζεις τη μουρμούρα τα είχε όλα. Η Βουλίτσα χαμογέλασε στον αγαπημένο της Μηνά για τελευταία φορά αφού πέθανε ενώ έτρωγε με τον αγαπημένο της. Η Ελένη Κοκκίδου είχε αποφασίσει να μη συνεχίσει στην επόμενη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Alpha.

Advertisement

Μέσα από ένα flashback οι τηλεθεατές παρακολούθησαν την αιτία από την οποία και… «έφυγε» η Βουλίτσα. Σε αυτό είδαμε πως το αγαπημένο ζευγάρι, η Βούλα και ο Μηνάς, είχαν καλέσει για φαγητό τον καλό τους φίλο στο σπίτι όπου στο τραπέζι πρωταγωνίστησαν ψαράκια!

«Στο μυθιστόρημα γράφω τώρα μια σκηνή που τον ακούμε να λέει που θα ήθελε να σκορπιστεί η τέφρα του όταν πεθάνει. Μας λέει ότι θα ήθελε να σκορπιστούν οι στάχτες του στο Αιγαίο» αναφωνεί, κάποια στιγμή του δείπνου, η Βουλίτσα με τον Μηνά να τονίζει πως «όλα τα είχε το Αιγαίο, οι στάχτες του έλειπαν».

Advertisement

Βούλα: Εγώ θα ήθελα να σκορπιστούν οι στάχτες μου

Μηνάς: Άσε με να μαντέψω! Έξω από μια χαρτοπαικτική λέσχη.

Advertisement

Βούλα: Δεν είμαι χαρτόμουτρο, Μηνά.

Μηνάς: Τώρα. Γιατί παλαιότερα.

Βούλα: Άντε παράτα μας. Στης Γριάς το Πήδημα θα ήθελα!

Μηνάς: Στον καταρράκτη; Κι αν είναι καλοκαίρι και δεν έχει νερό;

Βούλα: Κοντά στο σπίτι του Ελ Γκρέκο στις Ρουβινιές ή στο Παπούρι ή στο περιβόλι του Μιχάλη.

«Αποφάσισε, όμως, μην τρέχουμε με την τεφροδόχο παραμάσχαλα σε 100 μέρη» αποκρίθηκε ο Μηνάς για να ξεσπάσει σύσσωμη η παρέα σε γέλια. Ένα κόκκαλο όμως από τα ψαράκια στάθηκε στον λαιμό της αγαπημένης Βουλίτσας με αποτέλεσμα να… πνιγεί επί τόπου και να φύγει από τον μάταιο τούτο κόσμο.

«Μας δουλεύει ο μπαγλαμάς! Δεν την ξέρω εγώ την Βούλα; Τώρα θα την μάθω; Ναι, καλά. Ναι, σε πιστέψαμε τώρα να. Έλα μωρέ, εντάξει, άμα δεν το είχες κάνει άλλες 150 φορές μπορεί και να το έτρωγα αλλά τώρα έχασες» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Μηνάς για να συνειδητοποιήσει, όμως, δευτερόλεπτα μετά πως καμία πλάκα δεν έκανε η σύζυγος του στην τελευταία της αυτή σκηνή στο σίριαλ «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» του Alpha

Το αντίο του Alpha:

Στην τελευταία σκηνή, μια συγκινητική μελωδία ακουγόταν με την φωνή της Ελένης Κοκκίδου για να «εμφανιστεί» σαν όνειρο η Βουλίτσα όταν ο Μηνάς πλάγιασε στο κρεβάτι τους. Έτσι, μόλις η Βουλίτσα «σκέπασε» τον αγαπημένο της Μηνά για να κοιμηθεί, η γνώριμη μουσική ήχησε για τους τίτλους τέλους στο «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα».

Η κάρτα του Alpha

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement