Νίκος Πορτοκάλογλου – Ρένα Μόρφη: Έτοιμοι για την πρεμιέρα της εκπομπής «Μουσικό κουτί»

Έτοιμοι να βγουν στον αέρα είναι ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη με τη νέα εκπομπή της ΕΡΤ «Μουσικό κουτί».

Advertisement

Οι δύο καλλιτέχνες υπόσχονται να γίνουν η πιο μελωδική συντροφιά της ελληνικής τηλεόρασης με την εκπομπή τους «Μουσικό κουτί».

Και το μόνο που μένει είναι να τους παρακολουθήσουμε στην πρεμιέρα τους την άλλη Τετάρτη 4 Νοεμβρίου στις 22:00! Πρώτοι καλεσμένοι τους η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Φοίβος Δεληβοριάς.

Advertisement

«Η μουσική ενώνει» αποτελεί το μότο της εκπομπής, η ιδέα της οποίας σημειώνεται ότι δεν ακολουθεί κανένα ξένο φορμάτ, αλλά στηρίχθηκε στη μουσική παράσταση Juke Βox του Νίκου Πορτοκάλογλου. Κάθε φορά καλεσμένοι τραγουδιστές ή τραγουδοποιοί από διαφορετικούς μουσικούς χώρους, θα συναντιούνται σε ένα στούντιο-σπίτι και, μέσα από απροσδόκητες συνεντεύξεις με απρόσμενες ερωτήσεις και μουσικά παιχνίδια, θα αποκαλύπτουν γνωστές και άγνωστες στιγμές της ζωής και της επαγγελματικής πορείας τους, ερμηνεύοντας μεταξύ άλλων τραγούδια που κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί.

Στην εκπομπή, παράλληλα, θα δίνεται βήμα σε νέους καλλιτέχνες, οι οποίοι θα εμφανίζονται μπροστά σε καταξιωμένους δημιουργούς, για να παρουσιάσουν δικά τους τραγούδια, ενώ ξεχωριστή θέση θα έχουν και αφιερώματα σε όλα τα είδη μουσικής, στην ελληνική παράδοση, στον κινηματογράφο, σε καλλιτέχνες του δρόμου καθώς και σε προσωπικότητες που άφησαν τη σφραγίδα τους στην ελληνική μουσική ιστορία.

Advertisement

Το «Μουσικό κουτί» θα ανοίγει, κάθε εβδομάδα στην ΕΡΤ1, με καλλιτέχνες που δεν βλέπουμε συχνά στην τηλεόραση και μάλιστα σε ένα απροσδόκητο Juke Box, καθώς μαζί με το Νίκο Πορτοκάλογλου και τη Ρένα Μόρφη θα ερμηνεύουν αγαπημένα τους τραγούδια που δεν έχουν ξαναπεί ποτέ δημοσίως.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement