«Ο Παράδεισος των κυριών»: Λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα σας βάζουμε στο διάσημο πολυκατάστημα της Αθήνας του 1963

Λίγο πριν το πολυτελές πολυκατάστημα ανοίξει τις πόρτες του επίσημα, κάνε το τουρ και ταξίδεψε στην Αθήνα του 1963.

Advertisement

«Ο Παράδεισος των κυριών» προσκαλεί στα εγκαίνια και καλωσορίζει τους τηλεθεατές στην πρεμιέρα της σειράς τη Δευτέρα στις 20:00.

Η ταμπέλα ανάβει, το πολυκατάστημα ανοίγει τις πόρτες του και ξαφνικά η Αθήνα του 1963 αλλάζει, εξελίσσεται, μεγαλώνει και εκσυγχρονίζεται. Μέσα σ’ αυτές τις αλλαγές οι ήρωες πρωταγωνιστές θα αγαπήσουν και θα αγαπηθούν, θα προδώσουν και θα προδοθούν. Με φόντο πάντα το πολυτελές κατάστημα «Ο Παράδεισος των κυρίων» – ένα όνομα μαγαζιού διττό όσο και η γεμάτη λάμψη και πολυτέλεια βιτρίνα που κρύβει μυστικά και προστατεύει θαμπές ζωές – θα ταξιδέψουμε νοσταλγικά στον χρόνο, θα απολαύσουμε τα χρώματα και το στυλ της εποχής και θα συγκινηθούμε με τις ανθρώπινες και δυνατές ιστορίες των πρωταγωνιστών μιας εποχής που πέρασε και άφησε το στίγμα της.

Advertisement

Το video που μας δίνει μια πρώτη γεύση από τα σκηνικά που έχουν δημιουργηθεί αποκλειστικά για τη σειρά από τον σκηνογράφο Αντώνη Χαλκιά με βασικό άξονα την αποτύπωση της αστικής Αθήνας των 60´s, επιμελήθηκε ο Γιάννης Κρικρής και η ομάδα της social experience.

«Ο Παράδεισος των κυριών»

Advertisement

Πρεμιέρα, Δευτέρα στις 20:00 και κάθε Δευτέρα έως Πέμπτη στις 20:00, στον Alpha.

Δείτε το video:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement