Ο Παράδεισος των κυριών: “Υπάρχει ένα παιδί, αλλά δεν ξέρουμε ποιου είναι..”

Σήμερα, Δευτέρα 23 Ιανουαρίου, στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και τον Γιάννη Πουλόπουλο, μίλησε η Σμαράγδα Αδαμοπούλου και η Δέσποινα Τσούτσα, η Τζένη και η Κούλα από τον «Παράδεισο των κυριών». Οι ευγενικές πωλήτριες του πολυκαταστήματος, σε ένα διάλλειμα από τα γυρίσματά τους, μίλησαν για όλα.

Advertisement

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου στην Δέσποινα Τσούτσα για τον αν θα παντρευτεί τον Πασχάλη, εκείνη είπε: «Θα παντρευτώ! Το ήθελα πάρα πολύ, τον κυνήγησα πάρα πολύ τον Πασχάλη και νομίζω ότι θα μου την κάνει τη χάρη… Δεν έχω ντυθεί νυφούλα ακόμα…».

Η Σμαράγδα Αδαμοπούλου μας αποκάλυψε για το ρόλο της: «Με τον Μεμά θα είμαστε μαζί, θα είμαι πολύ ερωτευμένη μαζί του όπως κι εκείνος με μένα…».

Advertisement

Για το αν ο Ντίνος θα είναι τελικά με την Αμαλία ή την Μιράντα, η Δέσποινα απάντησε: «Ή με κάποια άλλη; Δεν ξέρω…» και η Σμαράγδα συμπλήρωσε: «Μπορεί να είναι η πρώην σύζυγος του ή μπορεί να είναι και ψέματα όλα αυτά για να παγιδεύσουν τον Ντίνο. Θα δείξει η πορεία».

Όσον αφορά στο παιδί: «Υπάρχει ένα παιδί. Ένα παιδάκι το έχουμε δει εδώ στα γυρίσματα, αλλά δεν ξέρουμε ποιου είναι», λέει η Δέσποινα Τσούτσα.

Advertisement

Τέλος, αναφέρθηκαν στην υπόθεση Φιλιππίδη, για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου και για τις προηγούμενες δουλειές τους.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: 

Απόψε, στις 20:00, ο Χριστόφορος ζητά εξηγήσεις από την Ντέπυ για το γράμμα της Αμαλίας στον Ντίνο..

Ο Ντίνος έχει μια αναπάντεχη συνάντηση που τον εξοργίζει και τον ωθεί στο να κάνει μια αποκάλυψη στον Βύρωνα. Με το ίδιο πρόσωπο θα συναντηθεί και η Γεωργία, αλλά στη δική της περίπτωση η κουβέντα μαζί του θα τη βάλει σε έντονο προβληματισμό. Ο Μάρκος προδίδεται από τα συναισθήματά του, ενώ η Πιπίτσα προσπαθεί να πάρει απαντήσεις για ένα ζήτημα που την καίει. Ο Ντίνος ανησυχεί για την τύχη της Μιράντας, ενώ η Λιζέτα, η πρώην γυναίκα του, ήρθε αποφασισμένη να φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή του. Ο Χριστόφορος έρχεται σε ρήξη με τον Άγη και στη συνέχεια με τη Βικτώρια. Πάνω στον καυγά ανταλλάσσουν λόγια σκληρά που χωρίς να το ξέρουν τα ακούει το λάθος άτομο. Η Βικτώρια υποψιάζεται ότι κρύβεται ο Αποστόλης πίσω από τη ληστεία στον Παράδεισο των κυριών. Εκείνος πάνω σε έναν καβγά με τον Πάρη παρεκτρέπεται για πρώτη φορά σε βαθμό που ξεπερνάει κάθε όριο. Ο Πάρης ανησυχεί ότι έχασε την Αμαλία οριστικά, αλλά εκείνη του δείχνει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει αν θέλει πραγματικά να την κρατήσει κοντά του… Την ίδια ώρα η Μιράντα έρχεται αντιμέτωπη με μια πραγματικότητα που την αιφνιδιάζει και που είναι εντελώς διαφορετική από αυτή που πίστευε πως θα την οδηγούσαν οι επιλογές της… 

Δείτε το trailer: 

Τι θα δούμε απόψε: 

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement